Κύπελλο: Χωρίς ντέρμπι στα προημιτελικά!

Δεν έβγαλε μεγάλο ντέρμπι η κλήρωση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας που έγινε την Παρασκευή (27/1) - Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης το πιο... δυνατό ζευγάρι!

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (27/1) στα γραφεία της ΕΠΟ, αλλά παρά το γεγονός πως οι τέσσερις «μεγάλοι» μετείχαν στην κλήρωση, δεν βγήκε κάποιο ντέρμπι.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ, που πήρε την πρόκριση κόντρα στον Παναιτωλικό θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ΟΦΗ – Ξάνθη, με τους Ακρίτες να έχουν τον πρώτο λόγο, μια και επιβλήθηκαν 1-0 στην αναμέτρηση των «Πηγαδιών». Ο Αστέρας Τρίπολης μετά την πρόκρισή του κόντρα στα Τρίκαλα θα παίξει κόντρα στον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός – Κισσαμικός, όπου οι «πράσινοι» έχουν επικρατήσει 3-0 στο πρώτο ματς στο «Απ. Νικολαΐδης».

Από εκεί και πέρα, ο νικητής του ΑΕΚ – Λεβαδειακός, με την Ένωση να έχει το προβάδισμα μετά το 1-0 στην Βοιωτία θα παίξει απέναντι στον νικητή του Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Κρητικούς να έχουν τον πρώτο λόγο από το 1-0 στα «Περιβόλια» και ο νικητής του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη, όπου οι «ερυθρόλευκοι» πήραν 1-1 στο «Κλ. Βικελίδης» θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Λαμία – Ατρόμητος, με τους Περιστεριώτες να έχουν το προβάδισμα, μετά το 2-2.

Συνοπτικά τα ζευγάρια:
Νικητής: ΠΑΣ Γιάννινα – ΠλατανιάςΝικητής: ΑΕΚ – Λεβαδειακός
Νικητής: ΟΦΗ – ΞάνθηΠΑΟΚ
Νικητής: Ολυμπιακός – ΆρηςΝικητής: Ατρόμητος – Λαμία
Νικητής: Παναθηναϊκός – ΚισσαμικόςΑστέρας Τρίπολης

Βάσει του προγραμματισμού της ΕΠΟ, τα πρώτα παιχνίδια της 4ης φάσης του Κυπέλλου θα γίνουν το τριήμερο 7-9 Φεβρουαρίου και οι επαναληπτικοί το τριήμερο 28 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×