Οι απίστευτοι λόγοι για να χάσεις μια προπόνηση!

Ένας υπνάκος, μια βλάβη στο αμάξι και μια στύση μπορεί να φέρουν σε δύσκολη θέση έναν ποδοσφαιριστή.

Λύθηκε το μυστήριο με την αδικαιολόγητη απουσία του Ουάρντα από την προπόνηση του ΠΑΟΚ την περασμένη εβδομάδα. Ο Αιγύπτιος άσος αποκοιμήθηκε στην αίθουσα αναμονής του «Ελ. Βενιζέλος» περιμένοντας την πτήση για Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να την χάσει και να αποκλειστεί από την αποστολή του Ίβιτς για το ματς με την ΑΕΛ. Δεν είναι όμως μόνο η αγκαλιά του Μορφέα που έχει φέρει σε δύσκολη θέση κατά καιρούς τους ποδοσφαιριστές σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια

Επί εποχής Ντούσαν Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ υπήρχε μόνιμο πρόβλημα με τον Ταχτσίδη. Ήταν η περίοδος που άσος της Ένωσης είχε σχέση με τη γνωστή τραγουδίστρια Σάσα Μπάστα. Και να σου τα νυχτερινά κέντρα και να σου τα ξενύχτια. Το όνομα του βρέθηκε πολλές φορές στο απουσιολόγιο του Σερβοέλληνα τεχνικού αλλά πάντα έπαινε «συγχωροχάρτι».

Το ξυπνητήρι εχθρός του ο Μπαμπαγκίντα

Ο Μπαμπαγκίντα είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμα του στον Ολυμπιακό. Όταν όμως αποχώρησε για άλλες πολιτείες απέκτησε την φήμη του αργοπορημένου στις προπονήσεις. Στη συνέχεια της καριέρα του αγωνίστηκε στη Γερμανία και εκεί όπου άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα. Αφού υποβιβάστηκε στην Β΄ ομάδα της Μάιντς, μιας και στην πρώτη δεν είχε καμία συμμετοχή άρχισε να μην είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. Μια φορά μάλιστα έχασε ολόκληρη την προπόνηση λόγω ύπνου!

Πρόβλημα… μηχανικό

Ο Μπερμπάτοφ ήταν ο ορισμός του επαγγελματία ποδοσφαιριστή αλλά κι αυτοί κάποιοι στιγμή έχουν τις ατυχίες τους. Ερχόμενος από την πατρίδα του στη Θεσσαλονίκη, ο τότε άσος του ΠΑΟΚ αντιμετώπισε πρόβλημα με το αμάξι του, ένα πολυτελέστατο τζιπ μάρκας Cadillac, το οποίο έμεινε στον δρόμο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα καθυστερήσει και να χάσει την προπόνηση των Θεσσαλονικιών.

 

Απών λόγω στύσης!

Ιστορία έχει αφήσει ο λόγος της απουσίας του Εμίλ Μπενζά από προπόνηση της Πλίμουθ. Ο προπονητής του στην ομάδα, Πολ Στάροκ, έγραψε την αυτοβιογραφία του κι εκεί αποκαλύπτει πως ο πρώην διεθνής επιθετικός έχασε μία προπόνηση λόγω... βιάγκρα!

«Μου είπαν, με κάθε σοβαρότητα, πως ο Εμίλ πήρε βιάγκρα το προηγούμενο βράδυ και έχει ακόμα... ορέξεις, έτσι δεν μπορούσε να έρθει στην προπόνηση» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Αυτή η δικαιολογία έχει φτιάξει το δικό της μύθο, αλλά σας ορκίζομαι πως είναι αλήθεια! Ακόμα και για το χώρο του ποδοσφαίρου είναι μία σουρεάλ στιγμή».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×