Συμπαράσταση Ρονάλντο σε Ζλάταν

Ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής Ρονάλντο έστειλε συγκινητικό μήνυμα στον Ζλάταν μέσω Instagram, ζητώντας του να μην εγκαταλείψει τη μάχη που δίνει.

Ο Ρονάλντο ήταν ο ποδοσφαιρικός «ήρωας» του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, όπως είχε αποκαλύψει αρκετές φορές στο παρελθόν, με πιο πρόσφατη τη συνέντευξή του τον περασμένο Νοέμβριο, στο επίσημο περιοδικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε ο Σουηδός να κινδυνεύει να ολοκληρώσει πρόωρα την καριέρα του λόγω τραυματισμού στο γόνατο, ακριβώς όπως συνέβη με το «Φαινόμενο». Στην ίδια ηλικία (35 ετών) ο Ρονάλντο κρέμασε τα παπούτσια του με τη φανέλα της Κορίνθιανς, έχοντας όμως ξεπεράσει δύο σοβαρούς τραυματισμούς στο γόνατο.

Ο Βραζιλιάνος έστειλε συγκινητικό μήνυμα στον Ζλάταν μέσω Instagram, ζητώντας του να μην εγκαταλείψει τη μάχη: «Ιμπρα, σκέφτομαι θετικά, πιστεύω ότι θα αναρρώσεις πλήρως και θα γυρίσεις ακόμα πιο δυνατός. Η δύναμη βρίσκεται στη θέληση! Εχεις την υποστήριξη, τον σεβασμό και τον θαυμασμό μου, γιατί αντιμετωπίζεις αυτό το πρόβλημα με πνεύμα ενός πολεμιστή που έχει μάθει να ξεπερνά τις δυσκολίες».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×