Απομένουν οι υπογραφές για Μέσι!

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι αλλά ο Αργεντίνος τους διαψεύδει όλους!

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα διαβεβαίωσε τους φιλάθλους της πως ο Μέσι θα ανανεώσει γι' ακόμη τέσσερα χρόνια το συμβόλαιό του. Η διάσημη ισπανική ομάδα διέψευσε, για μια ακόμη φορά, τις φήμες, που θέλουν τον Αργεντινό σούπερ σταρ δυσαρεστημένο από τη δικαστική περιπέτεια του, κυρίως λόγω των πρόσφατων νομικών γεγονότων που σχετίζονται με φοροδιαφυγή και ως εκ τούτου έτοιμο να αφήσει την Καταλονία.

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα για την ανανέωση της συνεργασίας τους, όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα της Βαρκελόνης «Mundo Deportivo», και η υπογραφή του νέου συμβολαίου θεωρείται πλέον τυπικό θέμα. Ο 29χρονος διεθνής άσος θα υπογράψει μέχρι το 2022 στους Καταλανούς κι εφόσον εξαντλήσει το συμβόλαιό του, θα βρίσκεται πια στα 34 του χρόνια.

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο συμπληρώνει 16 χρόνια στη Μπαρτσελόνα, στην οποία ανήκει από τα 13 του όταν έφτασε στην Ισπανία μαζί με τον πατέρα του για να ενσωματωθεί στις ακαδημίες της ομάδας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «El Mundo» ο Μέσι θα έχει ετήσιες αποδοχές, με το νέο συμβόλαιο, που θα ξεπερνούν, μαζί με τα μπόνους, τα 25 εκατ. ευρώ!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×