Μπάγεβιτς: «Ξέρω την ψυχή των Ελλήνων»

Στις δυσκολίες της αναμέτρησης της Εθνικής με την Βοσνία και την μαχητικότητα των Ελλήνων αναφέρθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Η Εθνική Ελλάδας ετοιμάζεται για την αναμέτρηση της Παρασκευής (9/6, 21:45) στη Ζένιτσα, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ του 2018 και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε για την «μάχη» που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια της «γαλανόλευκης».
 
Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «dveni avaz» αναφέρθηκε στο καλό επίπεδο που βρίσκεται η Βοσνία αλλά και στην μαχητικότητα των Ελλήνων που μπορεί να φέρει την πολυπόθητη νίκη.

«Ξέρω την ψυχή των Ελλήνων. Για 30 χρόνια ζω και δουλεύω εδώ. Ξέρω πόσο επικίνδυνη ομάδα μπορεί να γίνει αν έχει την ευκαιρία να σου κάνει την ζημιά. Είναι καλά οργανωμένο σύνολο, έχει πολύ καλό τεχνικό και δεν θα έχει εύκολο έργο η Βοσνία.

Δεν έχουν μεγάλη διαφορά από παιχνίδι σε παιχνίδι. Παίζουν σκληρά και για το αποτέλεσμα. Θα έρθουν για το 0-0, αλλά ο Σκίμπε θα κοιτάξει να κερδίσει και τακτικά τον Μπαζντάρεβιτς. Είμαστε καλύτεροι από τους Έλληνες αλλά τους αξίζει προσοχή και μεγάλος σεβασμός. Να δείξουμε την ποιότητά μας στο γήπεδο».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×