Η απάντηση του Μουρίνιο στις κατηγορίες για φοροδιαφυγή!

Την δική του εκδοχή έδωσε ο Πορτογάλος προπονητής που κατηγορείται ότι έχει αποκρύψει εισοδήματα από το ισπανικό κράτος.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν άφησε αναπάντητα τα δημοσιεύματα που τον ανέφεραν να αντιμετωπίζει κατηγορίες για φοροδιαφυγή ύψους 3.304.670 ευρώ, μεταξύ 2011 και 2012. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως δεν απέκρυψε ποτέ 3,2 εκ. ευρώ και πως έχει συμμορφωθεί με όλες τις φορολογικές του υποχρεώσεις.

Η δήλωση από την πλευρά του Μουρίνιο:

«Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν έλαβε καμία ειδοποίηση σχετικά με την ειδηση που δημοσιεύτηκε σήμερα. Μέχρι αυτήν την ημέρα, ούτε οι ισπανικές εφοριακές αρχές ούτε ο εισαγγελέας έχει επικοινωνήσει με τον Ζοζέ Μουρίνιο ή τους συνηγόρους του, οι οποίοι προσελήφθησαν για τη διαδικασία του ελέγχου.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος έζησε στην Ισπανία από τον Ιούνιο του 2010 μέχρι τον Μάιο του 2013, πλήρωσε περισσότερα από 26.000.000 ευρώ σε φόρους, με μέσο φορολογικό δείκτη το 41%, και δέχθηκε τις προτάσεις των ισπανικών εφοριακών αρχών το 2015, σχετικά με τα έτη 2011 και 2012, και έκανε συμφωνία σχετικά με το 2013.

Η ισπανική κυβέρνηση από την πλευρά της, μέσω του Τμήματος Φορολογίας, εξέδωσε ένα πιστοποιητικό στο οποίο δηλώνεται ότι έχει καθαρίσει τη θέση του και είχε εκπληρώσει όλες τις φορολογικές υποχρεώσεις».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×