Μπαρτσελόνα: Επίσημο! Υπογράφει ο Μέσι!

Μόνιμος… κάτοικος Βαρκελώνης θα παραμείνει ο Αργεντίνος επιθετικός.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Λέο Μέσι έχει έρθει σε συμφωνία με τους «μπλαουγκράνα» για την επέκταση του συμβολαίου του, με την ρήτρα να φτάνει τα 300 εκατομμύρια ευρώ. Πλέον, υπάρχει και η επίσημη επιβεβαίωση από τους Καταλανούς.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την Μπαρτσελόνα, ο Λέο Μέσι θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και το… τυπικό μέρος, ήτοι οι… τζίφρες στην συμφωνία θα… πέσουν τις επόμενες εβδομάδες, όταν ο Αργεντίνος σούπερ σταρ επιστρέψει στην ομάδα για την προετοιμασία της νέας σεζόν.

«Η Μπαρτσελόνα και ο Λέο Μέσι συμφώνησαν στην ανανέωση του συμβολαίου, το οποίο θα τον κρατήσει στον σύλλογο, μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2021», αναφέρεται αρχικά στην επίσημη ανακοίνωση των «μπλαουγκράνα».

Και συνεχίζει: «Η συμφωνία θα υπογραφεί τις επόμενες εβδομάδες, όταν ο Μέσι θα επιστρέψει στην ομάδα για την προετοιμασία. Ο σύλλογος είναι ιδιαίτερα χαρούμενος, τόσο για την ανανέωση, όσο και για την αφοσίωση του Μέσι, του καλύτερου παίκτη στην ιστορία, ο οποίος έχει παίξει όλη την επαγγελματική του καριέρα στην Μπάρτσα και έχει οδηγήσει την ομάδα σε μία εποχή απίστευτων επιτυχών, τέτοιας που ανάλογής της δεν υπάρχει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×