Λίβερπουλ: Έντονες φήμες για πώληση της ομάδας!

Παρά τα ρεπορτάζ των διεθνών ΜΜΕ οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ δεν σκοπεύουν να πουλήσουν την ομάδα, όπως σχετικά υποστήριξε ο μεγαλομέτοχος της διάσημης αγγλικής ομάδας.

Ο Τομ Βέρνερ διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τη διοίκηση των «κόκκινων» να συζητά με την Βρετανή επιχειρηματία, Αμάντα Στέιβλεϊ, για πιθανή πώληση της ομάδας κοντά στο 1 δις ευρώ.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία της Λίβερπουλ, FSG, επιβεβαίωσε πως είχε επαφή με την Στέιβλεϊ, η οποία εκπροσωπεί κεφάλαια από τη Μέση Ανατολή, αλλά διέψευσε πως σκέφτεται να πουλήσει τις μετοχές της. Η Fenway Sports Group απέκτησε τις μετοχές των «κόκκινων» έναντι περίπου 340 εκατ.ευρώ, όμως αξιώνουν πλέον περί το 1 δισεκατομμύριο ευρώ!

«Εχω επανειλημμένα πει πως αυτός ο σύλλογος δεν είναι προς πώληση. Το έχω πει πάρα πολλές φορές και το ξαναλέω και σήμερα, είμαι κάθετος σε αυτό», τόνισε με κατηγορηματικό τόνο ο Βέρνερ. Σύμφωνα, πάντως, με αγγλικά ΜΜΕ οι διοικούντες τη Λίβερπουλ, έχουν προσλάβει τράπεζα επενδύσεων να τους συμβουλέψει για την πιθανή πώληση σημαντικού μέρους των μετοχών σε διάφορους επίδοξους αγοραστές.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×