«Βόμβες» μεγατόνων στη Δόξα Βύρωνα! (pic)

Λάμψη Football League στην ομάδα της ΕΠΣ Αθηνών που πάει φουλ για τίτλο.

Από το Μενίδι και τον Αχαρναϊκό στο Βύρωνα και την τοπική Δόξα. Η ομάδα της Football League προσπάθησε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου για την απόκτηση δυο παικτών που θα ενίσχυαν σημαντικά τις προσπάθειες της, με την εμπειρία τους, για μια πορεία πρωταθλητισμού.

Ο λόγος για τους Κοντοέ και Καμαρινόπουλο. Και με τους δυο όμως η ομάδα του Μενιδίου συνάντησε προβλήματα και οι μεταγραφές τους ναυάγησαν. Ο πρώτος προέρχονταν από σύλλογο του εξωτερικού και δεν είχαν έρθει τα διεθνή του πιστοποιητικά. Στην περίπτωση του δεύτερου η αίτηση μεταβολών του δεν κατατέθηκε, γεγονός που σήμαινε ότι το δελτίο του δεν μπορούσε να εκδοθεί, παρά μόνο στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Έτσι, η διοίκηση των αδερφών Μελά, έφερε τους δύο παίκτες στο Βύρωνα, όπου και θα αγωνιστούν για λογαριασμό της Δόξας, ανακοινώνοντας τους και επίσημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στο πλαίσιο των συντονισμένων κινήσεων της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας, για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, η ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τους ποδοσφαιριστές: ΚΑΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ. Πρώην ποδοσφαιριστή των Απόλλωνα Σμύρνης και Αχαρναϊκού. Αγωνίζεται στη δεξιά πτέρυγα ως μπακ – χαφ. Γεννημένος στις 8/11/1997. ΚΟΝΤΟΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. Πρώην ποδοσφαιριστή του Παναιγιάλειου, της τσέχικης Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε και της ΑΕΚ (Κ-20). Αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Γεννημένος στις 20/06/1996. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ. Πρώην ποδοσφαιριστής του Χολαργού. Αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Γεννημένος το 1990».

«Βόμβες» μεγατόνων στη Δόξα Βύρωνα! (pic)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×