«Βόμβα» Λαυρεωτικής για την ΕΠΣΑΝΑ!

Ο Δήμαρχος της πόλης και πρόεδρος του Κεραυνού Κερατέας, Δημήτρης Λουκάς κατέρριψε τα όσα καταλογίστηκαν στον πρόεδρο της Ένωσης, Δημήτρη Γιαρένη και τη διοίκηση.

Με δήλωση του ο Δημήτρης Λουκάς «άδειασε» τον δικηγόρο Γιώργο Παναγόπουλο και χαρακτήρισε ψευδή όσα αναφέρθηκαν για την υπόθεση Γιαρένη και την σημερινή διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ.

Στην έφεση που κατέθεσε ο Κεραυνός στο διαιτητικό δικαστήριο, ο δικηγόρος έγραψε στην έφεση δυσφημιστικά σχόλια για την Ένωση και η τελευταία απάντησε με παραπομπή στην Πειθαρχική, στον Αθλητικό Εισαγγελέα και μήνυση. Ωστόσο ο δήμαρχος Λαυρεωτικής και πρόεδρος του Κεραυνού Κερατέας εξέδωσε επιστολή όπου ανακάλεσε τα όσα ανέφερε ο δικηγόρος Γιώργος Παναγόπουλος που ανέλαβε την υπόθεση θεωρώντας όσα αναφέρθηκαν ψευδή αβάσιμα δυσφημιστικά, κακόβουλα και με εκδικητικότητα.

Αναλυτικά η δήλωσή του Λουκά προς την Επιτροπή Εφέσεων:

«Προς: Επιτροπή Εφέσεων ΕΠΟ
Δ.Σ. ΕΠΣΑΝΑ
Πειθαρχική Επιτροπή ΕΠΣΑΝΑ
ΚΕΔ ΕΠΣΑΝΑ

ΔΗΛΩΣΗ-ΑΝΑΚΛΗΣΗ

Του Δημητρίου Λουκά, Προέδρου Σωματείου «Κεραυνός Κερατέας»

Στο από 6.10.2017 εφετήριο δικόγραφο του Κεραυνού Κερατέας κατά της υπ’ αριθμ. 1/13.10.2017 απόφασης της Πειθαρχικής ΕΠΣΑΝΑ αναγράφονται επί λέξει στη δεύτερη σελίδα:

«Επειδή η παρούσα διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ παρά την καταδίκη του Προέδρου της κ.Γιαρένη από την Επιτροπή Δεοντολογίας, εξακολουθεί να αλλοιώνει τους αγώνες και τα πρωταθλήματα μέσω της χειραγώγησης της διαιτησίας και της Πειθαρχικής Επιτροπής της που καθ’ έξιν και κατ’ επάγγελμα έχουν διαστρέψει τους κανονισμούς εξαχρειώνοντας το άθλημα».

Όλο το εφετείο έχει συνταχθεί από τον πληρεξούσιο δικηγόρο Γεώργιο Παναγόπουλο και υπεγράφη από τους εκπροσώπους του σωματείου χωρίς τη δέουσα προσοχή.

Τα ανωτέρω είναι απολύτως ΨΕΥΔΗ-ΑΒΑΣΙΜΑ-ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΑ-ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ και με εκδικητικότητα προερχόμενα από τον ως άνω δικηγόρο.

Ανακαλώ λέξη προς λέξη όλα τα ανωτέρω και δηλώνω ότι τιμώ και σέβομαι απολύτως το Δ.Σ της ΕΠΣΑΝΑ και τον Πρόεδρο της, καθώς και τις ανεξάρτητες επιτροπές της.

Το εφετήριο δικόγραφο μας ουδεμία σχέση έχει με την εκδικητική μανία προφανώς άλλων εντολέων του κ. Παναγόπουλου κατά του κ.Γιαρένη, ούτε έπρεπε ο κ. Παναγόπουλος να γράψει τέτοιες ψευδείς και αβάσιμες ανακρίβειες.

Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Κεραυνού Κερατέας & Δήμαρχος Λαυρεωτικής

Λουκάς Δημήτριος».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×