ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Τα… ρέστα τους για την πρόκριση (photos)

Πρόωρος… τελικός είναι η ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, το απόγευμα της Τετάρτης (7/2) στις 19:30 (Onsports, Cosmote Sport 1) στο ΟΑΚΑ, μια και ο νικητής παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η τρίτη… πράξη των αναμετρήσεων του «Δικέφαλου» με τους «ερυθρόλευκους» θα… γραφτεί το απόγευμα της Τετάρτης (7/2) στο Ολυμπιακό Στάδιο του Αμαρουσίου. Η Ένωση, λίγες μέρες μετά το μεγάλο «διπλό» που πανηγύρισε για την Super League στο «Γ. Καραϊσκάκης», 2-1 με τρομερή ανατροπή και τον Γιακουμάκη να γίνεται ο μεγάλος πρωταγωνιστής, υποδέχεται τους Πειραιώτες στην ρεβάνς της «λευκής» ισοπαλίας του πρώτου αγώνα (0-0) στο φαληρικό γήπεδο.

Το «συγκρότημα» του Μανόλο Χιμένεθ θέλει να στήσει… πάρτι στο ΟΑΚΑ ενώπιον και των οπαδών του, οι οποίοι αναμένεται να δημιουργήσουν μία ιδιαίτερα καυτή ατμόσφαιρα, πανηγυρίζοντας παράλληλα και το «διπλό» της προηγούμενης Κυριακής (4/2). Ακόμα, οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να συνεχίσουν το σερί που έχουν τη φετινή σεζόν κόντρα στην ομάδα του Πειραιά, μια και σε τρεις αναμετρήσεις, δύο για το πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο, μετρούν δύο νίκες για την Super League και μία ισοπαλία (0-0) αυτή του πρώτου αγώνα στα προημιτελικά.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο με στόχο να πάρει την… εκδίκησή του για την ήττα που υπέστη πριν μερικά βράδια στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και για να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, που θα δώσει άλλη ψυχολογία στην ομάδα, όχι μόνο για την συγκεκριμένη διοργάνωση, αλλά και για το πρωτάθλημα, όπου συνεχίζεται η… μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΔΕΙΤΕ LIVE TO NTEΡΜΠΙ ΕΔΩ

Με Λιβάγια στον… τελικό

Ο Κροάτης επιθετικός είναι στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ για τον προημιτελικό, εν αντιθέσει με τους Μοράν και Κλωναρίδη που «κόπηκαν» από την αποστολή, τον ανέτοιμο Χουλτ, τους τραυματίες Αϊντάρεβιτς, Μάνταλο και Γιόχανσον, αλλά και τον Τσόσιτς που μόλις επέστρεψε από τραυματισμό.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπάμπης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Μπακασέτας, Λιβάγια, Γιακουμάκης, Αραούχο.

Πολλά προβλήματα

Με μόλις δύο κεντρικούς αμυντικούς στην αποστολή θα παρουσιαστούν οι «ερυθρόλευκοι» στην ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Ο Ένγκελς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ο Μποτία είναι τιμωρημένος και οι Ανδρούτσος και Μάρτινς «κόπηκαν» από τον Όσκαρ Γκαρθία.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Ίβουσιτς, Προτό, Ίγκορ, Ελαμπντελαουί, Χατζισαφί, Κούτρης, Νικολάου, Σισέ, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Οτζίτζα, Μάριν, Ζιλέ, Βρουσάι, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ, Σεμπά.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός live
ΑΕΚ - Ολυμπιακός live
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×