Σε δίλημμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για διευθυντή ποδοσφαίρου

Φαν ντερ Σάαρ ή Μόντσι οι υποψήφιοι…

Λίγα παρόμοια καλοκαίρια θυμούνται στο Old Trafford όπως αυτό. Εξαιτίας των μεταγραφών ή μάλλον της έλλειψη αυτών, κατάσταση που έκανε τον Ζοσέ Μουρίνιο να εκφράσει την δυσαρέσκειά του, μπαίνοντας σε αντιπαράθεση με τους ιδιοκτήτες και τους ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τόσο πολύ , ώστε σύμφωνα με τον Independent, η αγγλική ομάδα έχει προγραμματίσει μια μεγάλη αλλαγή, ώστε να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στο μέλλον.

Ο στόχος των «κόκκινων διαβόλων» έχει η δημιουργία θέσης ενός διευθυντή του ποδοσφαίρου, κάτι που είχε αναλάβει από τα τέλη της δεκαετίας του '80 ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον και, μετά την αναχώρησή του, υπήρξε κενό.

Δεν έφτασε κάποιος για να εκτελέσει αυτά τα καθήκοντα. Τώρα φαίνεται ότι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν , εξετάζοντας πολλά ονόματα, μεταξύ των οποίων είναι δύο άνθρωποι που ξεχωρίζουν.

Ο πρώτος από αυτούς είναι ένας θρύλος του συλλόγου, ο Ολλανδός τερματοφύλακας Εντγουιν Φαν ντερ Σάαρ, ο οποίος γνωρίζει τον σύλλογο καθώς αγωνίστηκε εκεί για έξι σεζόν, κερδίζοντας δέκα τίτλους. Η άφιξή του φυσικά θα βασίζεται στην έγκριση των φιλάθλων, οι οποίοι διατηρούν όμορφες αναμνήσεις γι 'αυτόν.

Η άλλη επιλογή είναι ο Ισπανός Μόντσι, ο οποίος κατέχει τη θέση του αθλητικού διευθυντή στη Ρόμα από την περασμένη σεζόν. Θεωρείται πάντως δύσκολο να αφήσει την ιταλική πρωτεύουσα με ένα ημιτελές έργο.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×