Προ των πυλών της Εθνικής ο Αναστασιάδης

Η ΕΠΟ επικυρώνει τη συμφωνία και ο 65χρονος τεχνικός πιάνει δουλειά.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο νέος Ομοσπονδιακός τεχνικός, με την πρόσληψή του να ανακοινώνεται ακόμα και εντός της ημέρας. Το διαζύγιο με τον Μίκαελ Σκίμπε είναι δεδομένο, αν και τυπικά εκκρεμεί το θέμα της αποζημίωσης, με την ΕΠΟ να μην θέλει να χάσει χρόνο για τη διάδοχη κατάσταση.

Η Ομοσπονδία φέρεται να έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Άγγελο Αναστασιάδη, το όνομα του οποίου ακουγόταν το τελευταίο διάστημα για τον πάγκο της «γαλανόλευκης». Ο 65χρονος τεχνικός γνωρίζει καλά και το πόστο του ομοσπονδιακού τεχνικού, έχοντας δουλέψει με επιτυχία στην Κύπρο, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στην ΕΠΟ θεωρούν ότι είναι ο ιδανικός για να αναμορφώσει την Εθνική μας ομάδα και να την οδηγήσει στα τελικά του Euro 2020.

Η συμφωνία με τον Αναστασιάδη ίσως ανακοινωθεί και εντός της ημέρας, καθώς συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, με αυτό το θέμα, μεταξύ πολλών άλλων, στην ημερήσια διάταξη.

Ο Αναστασιάδης θα κάτσει στον πάγκο της Εθνικής στα δύο τελευταία ματς του Nations League με Εσθονία και Φινλανδία το Νοέμβριο, προετοιμάζοντας παράλληλα την ομάδα για τα προκριματικά του Euro 2020.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×