ΟΦΗ-Νίκη Βόλου 3-0: Με υπογραφή Αραβίδη

Ο επιθετικός του ΟΦΗ πέτυχε και τα τρία γκολ στο ματς Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου.

Επιβλητικός ήταν ο ΟΦΗ στο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου, επικρατώντας 3-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής των Κρητικών ήταν ο Χρήστος Αραβίδης, καθώς πέτυχε και τα τρία γκολ, τα δυο με πέναλτι. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του ΟΦΗ στη φάση των ομίλων, καθώς είχε φέρει ισοπαλία 0-0 με την Ξάνθη την πρώτη αγωνιστική.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον ΟΦΗ, καθώς στο 2’ ο Ντίνας ανατράπηκε από τον Ντινιωτάκη μέσα στην περιοχή, με τον Αραβίδη να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι για το 1-0. Οι Κρητικοί συνέχιζαν την πίεση με τη Νίκη Βόλου να μην μπορεί να απειλήσει. Στο 30’ ο ΟΦΗ διπλασίασε τα τέρματά του με κεφαλιά του Αραβίδη, μετά από κόρνερ του Ντίνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε, με τη Νίκη να έχει κάποιες καλές στιγμές, αλλά να μην μπορεί να σκοράρει. Στο 85’ ο ΟΦΗ κέρδισε νέο πέναλτι, με τον Ντινιωτάκη και πάλι να ανατρέπει τον Νοικοκυράκη. Ο Αραβίδης ανέλαβε και πάλι την εκτέλεση, γράφοντας το 3-0.

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Σωτηρίου, Μπολάκης, Δεληγιαννίδης, Νάστος, Σασί, Ντίνας (88’ Καλαϊτζάκης), Κοιλιάρας (76' Nοικοκυράκης), Οικονόμου, Αραβίδης, Κομεσίδης (57' Mιχόγεβιτς), Παπάζογλου.

Νίκη Βόλου (Κούτσης): Αποστολίδης, Παπαδόπουλος, Ρόβας, Τσεμπερίδης, Καρτσαμπάς, Δωματάς (73' Ιορδανίδης), Μέτσε (66' Ταβάρες), Βουκομάνοβιτς (58' Τζιώρας), Μακενγκό, Ντινιωτάκης, Καντούτσης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×