ΕΠΟΣ: Η ελληνική ομάδα που έχει μασκότ τον Ποπάι! (photo)

Δείτε ποια είναι η ελληνική ομάδα που έχει για μασκότ τον γνωστό ήρωα των καρτούν, Ποπάι.

Έχουμε δει αρκετές… περίεργες και πρωτότυπες μασκότ, σε όλα τα γήπεδα. Τόσο στην Ελλάδα, όσο κυρίως στο εξωτερικό που αναμφίβολα είναι πολύ μπροστά σε αυτό το θέμα. Υπάρχει, όμως, και μια μασκότ που… δεν είχαμε ξαναδεί στη χώρα μας! Ο λόγος για τον Ποπάι που εμφανίστηκε αυτή την Κυριακή σε ελληνικό γήπεδο και μάλιστα σε αγώνα ομάδας της Γ’ Εθνικής!

Ο συμπαθής… σπανακοφάγος Ποπάι, λοιπόν, είναι η μασκότ της Θύελλας Καμαρίου με την ομάδα της Σαντορίνης να ενημερώνει κι επίσημα για την επιστροφή του στις κερκίδες. «Η μασκότ μας έδωσε και πάλι το παρόν έπειτα από καιρό απουσίας...», αναφέρει η σχετική ενημέρωση και συνεχίζει:

«Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας με τον Α.Ο. Χαλκίς είχαμε την ευκαιρία να υποδεχθούμε και πάλι τον Ποπάϋ μας! Για όσους δεν γνωρίζουν ο συγκεκριμένος ήρωας αποτελεί επί σειρά ετών την μασκότ της ομάδας μας με συχνές εμφανίσεις στα εντός έδρας παιχνίδια μας. Η αλήθεια είναι πως δεν στάθηκε και... ιδιαίτερα γουρλής για την ομάδα μας και δεν απομένει παρά να τον... τσεκάρουμε στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι μας».

Δείτε τη φωτογραφία:

ΕΠΟΣ: Η ελληνική ομάδα που έχει μασκότ τον Ποπάι! (photo)
ΕΠΟΣ: Η ελληνική ομάδα που έχει μασκότ τον Ποπάι! (photo)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×