Το έκανε κι αυτό ο Μουρίνιο: Αποθέωσε παίκτη της Λίβερπουλ! (photo)

Η Λίβερπουλ ήταν η μεγάλη νικήτρια του κλασσικού ντέρμπι του αγγλικού ποδοσφαίρου επικρατώντας με 3-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έβαλε στα σχοινιά τους αντιπάλους της και κυριάρχησε απόλυτα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοσέ Μουρίνιο που αυτήν τη φορά δεν έψαξε για δικαιολογίες: «Η πιο δυνατή ομάδα νίκησε..» είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός δίνοντας τα εύσημα στους γηπεδούχους.

Ο Μουρίνιο, όμως, έκανε ειδική αναφορά στον παίκτη που τον εντυπωσίασε περισσότερο απ’ όλους! Αυτός δεν ήταν άλλος από τον 24χρονο μπακ της Λίβερπουλ Άντι Ρόμπερτσον ο οποίος για άλλη μια φορά κατάπιε χιλιόμετρα και αντιπάλους πάνω στην γραμμή.

Ο νεαρός διεθνής Σκωτσέζος που πριν από περίπου πέντε χρόνια έπαιζε στην γ΄ Σκωτίας και ήταν αναγκασμένος να κάνει κι άλλες δουλειές παράλληλα με το ποδόσφαιρο για να επιβιώσει, άφησε άναυδο και… κουρασμένο τον Μουρίνιο με τις αλλεπάλληλες κούρσες του στο ματς: «Είμαι ακόμη κουρασμένος που έβλεπα τα σπριντ του Ρόμπερτσον! Έκανε ένα κατοστάρι κάθε λεπτό! Απίστευτος!»…

Το έκανε κι αυτό ο Μουρίνιο: Αποθέωσε παίκτη της Λίβερπουλ! (photo)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×