Ρόμα: Ντεμπούτο Ρανιέρι με… VAR και νίκη (video)

Η Ρόμα στην επιστροφή του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της, νίκησε 2-1 την Έμπολι στο «Ολίμπικο» με τη βοήθεια του… VAR.

Σημαντική νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει η Ρόμα το βράδυ της Δευτέρας (11/03), καθώς κατάφερε να επιβληθεί 2-1 της Έμπολι στο «Ολίμπικο», στο ντεμπούτο του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της. Ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας επέστρεψε στον πάγκο των «τζαλορόσι» και είχε νικηφόρο ξεκίνημα, το οποίο για να έρθει ωστόσο χρειάστηκε και η βοήθεια του… VAR!

Η Ρόμα άνοιξε το σκορ στο 9’ με τον Ελ Σαράουι, ωστόσο στο 12’ το αυτογκόλ του Ζέσους έφερε το ματς στα ίσα. Στο 33’ ο Σικ κατάφερε να κάνει το 2-1 και αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Ο Φλορέντσι συνέχισε να είναι σε… κακό φεγγάρι, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 80’ και η Έμπολι πίεσε στο τέλος για την ισοφάριση. Στο 87’ ο Κρούνιτς σκόραρε, αλλά μέσω VAR φάνηκε ότι το γκολ ήταν αντικανονικό και ακυρώθηκε. Έτσι, η Ρόμα πήγε στους 47 βαθμούς, με την Ίντερ να είναι τέταρτη και να έχει 50, και ελπίζει ακόμα στην έξοδο στο Champions League…

Δείτε τα γκολ του αγώνα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×