Προκριματικά EURO 2020: Ήττα-σοκ για Κροατία στη Βουδαπέστη, ο Ζάχαβι διέλυσε την Αυστρία!

Η Κροατία υπέστη ήττα-σοκ από την Ουγγαρία - Με χατ τρικ του Ζάχαβι το Ισραήλ νίκησε την Αυστρία

Το δεύτερο χατ τρικ στους προκριματικούς του EURO 2020 (προηγήθηκε του Ραχίμ Στέρλινγκ) πέτυχε ο Εράν Ζαχάβι στο επιβλητικό 4-2 του Ισραήλ επί της Αυστρίας, ενώ το μεγάλο «μπαμ» της 2ης αγωνιστικής έγινε στην Βουδαπέστη, όπου η Ουγγαρία νίκησε με ανατροπή την Κροατία με 2-1.

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Εράν Ζάχαβι, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, το Ισραήλ έκανε «σεφτέ» στις νίκες στα προκριματικά του EURO 2020 (προερχόταν από το 1-1 με την Σλοβενία στο ίδιο γήπεδο) συντρίβοντας με 4-2 την Αυστρία στην Χάιφα. Το συγκρότημα του Φράνκο Φόντα γνώρισε τη δεύτερη σερί ήττα του στον 7ο όμιλο (προηγήθηκε η εντός έδρας από την Πολωνία στην πρεμιέρα) και, πλέον, τα πράγματα δυσκολεύουν πάρα πολύ στην υπόθεση πρόκριση στους τελικούς της διοργάνωσης των προκριματικών του EURO 2020.

Η μεγάλη έκπληξη έγινε στη «Γκρουπάμα Αρένα» της Βουδαπέστης. Εκεί η Ουγγαρία, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ επιβλήθηκε με 2-1 της φιναλίστ του Μουντιάλ 2018, Κροατίας, υποχρεώνοντας την «χρβάτσκα» στην πρώτη της ήττα στον 5ο όμιλο. Για τους «Μαγυάρους» ήταν η η πρώτη νίκη, μετά το 0-2 από την Σλοβακία στην πρεμιέρα των προκριματικών.

Μετά το... στραπάτσο από το Καζακστάν (3-0 στην πρεμιέρα), η Σκωτία αντέδρασε στο δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς που έδωσε και πέρασε νικηφόρα με 2-0 από το Σαν Μαρίνο, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στον 9ο όμιλο, ενώ οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν για 2η φορά (προηγήθηκε το 5-0 από την Κύπρο).

Νωρίτερα η Ρωσία έκανε επίδειξη δύναμης στο Καζακστάν ενώ η Ουαλία λύγισε τη Σλοβακία.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×