Προσφυγή στην FIFA από Κάρντιφ για Σάλα

Η Κάρντιφ θα το τραβήξει στα άκρα όσο αφορά την καταβολή του ποσού που είχε συμφωνήσει για τη μεταγραφή του Εμιλιάνο Σάλα

Η Κάρντιφ θα προσφύγει κι αυτή στη FIFA, προκειμένου ν' αποφύγει την υποχρέωση να καταβάλει στη Ναντ το ποσό πληρωμής που είχε συμφωνηθεί μεταξύ των δύο συλλόγων για την μεταγραφή του Αργεντινού επιθετικού, Εμιλιάνο Σάλα. Μετά τον θάνατο του παίκτη σε αεροπορικό δυστύχημα, η Κάρντιφ αποφάσισε να μην καταβάλει την πρώτη δόση για την μεταγραφή του, ύψους έξι εκατ ευρώ, από τα 17 του συνολικού ποσού και αυτό προκάλεσε την αντίδραση των Γάλλων που προσέφυγαν στη FIFA.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Sky Sports», η πλευρά της Κάρντιφ θα προσφύγει κι αυτή στην παγκόσμια ποδοσφαιρική συνομοσπονδία, καθώς ισχυρίζεται πως η μεταγραφή του αδικοχαμένου Αργεντινού επιθετικού δεν είναι νομικά δεσμευτική, μετά την τραγική κατάληξη του Σάλα. Να σημειωθεί πως η Ναντ έχει προσφύγει στη FIFA για τις οικονομικές εκκρεμότητες της συμφωνίας και οι Ουαλοί έχουν περιθώριο μέχρι τις 3 Απριλίου για να απολογηθούν.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×