Ποιο ντέρμπι; Παράσταση για έναν ρόλο από Μπάγερν Μονάχου

Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 5-0 της Ντόρτμουντ και πέρασε στην κορυφή της Μπουντεσλιγκα

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής, που είναι επίσης γνωστό ως «Klassiker», καθώς σάρωσε με 5-0 τη Ντόρτμουντ και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της μπουντεσλίγκα.

Οι Βαυαροί ήταν καλύτεροι, ξεκίνησαν πολύ δυνατά και στο πρώτο 20λεπτο προηγήθηκαν με 2-0, ενώ στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου είχαν «καθαρίσει» το ματς, προηγούμενοι με 4-0!

Νωρίτερα, νίκη με την οποία πλησίασε στο στόχο της τρίτης θέσης και της (απευθείας) συμμετοχής στο Champions League της επόμενης σεζόν, πέτυχε σήμερα η Λειψία στο «Μπάι Αρίνα» επί της Λεβερκούζεν με 4-2. Η Μπάγερ προηγήθηκε με 2-1, αλλά στη συνέχεια η Λειψία κυρίαρχησε και επικράτησε με 4-2, για να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς.

Τέλος, η Βόλφσμπουργκ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και επικράτησε με 3-1 του Ανόβερου, ενώ η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης πήρε τη νίκη (2-1) στο Βερολίνο από τη Σάλκε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×