Αλαβές – Μπαρτσελόνα 0-2: Νίκησε και αγκαλιάζει το τρόπαιο (videos)

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 2-0 της Αλαβές και πλέον θέλει είτε στραβοπάτημα της Ατλέτικο με τη Βαλένθια είτε μια νίκη την επόμενη αγωνιστική για να κατακτήσει το Πρωτάθλημα 

Η Μπαρτσελόνα μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και σε τρία λεπτά χτύπησε δύο φορές. Αρχικά από ωραίο συνδυασμό (54'), ο Λουίς Σουάρες άφησε την μπάλα κάτω από τα πόδια του και ο Αλενιά πάτησε περιοχή, πλασάροντας χαμηλά αριστερά. 

Στο 57' το VAR έδειξε χέρι του Πίνα και πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σουάρες για να κάνει το 2-0 και να κλειδώσει τη νίκη για την ομάδα του. 

Πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια παραμονής της στην κατηγορία πέτυχε η Βαγιαδολίδ, καθώς στον «τελικό» παραμονής νίκησε με 1-0 και προσπέρασε τους αντιπάλους της, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του Σέρτζιο σημείωσε ο Μίτσελ στο 67΄, και με αυτό η Βαγιαδολίδ τερμάτισε το κάκιστο σερί της, που την ήθελε με μόλις μια νίκη σε 12 παιχνίδια.

Νίκη πέτυχε και η Ουέσκα, που επιβλήθηκε με 2-0 της Εϊμπάρ σκοράροντας δυο γκολ σε τέσσερα λεπτά, με το τέρμα του Άβιλα να είναι ήδη υποψήφιο για το ωραιότερο της σεζόν στην Ισπανία. Η Ουέσκα ξεκόλλησε από την τελευταία θέση και διατηρεί κάποιες ελπίδες για την παραμονή της.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×