Πάει για Ζοάο Φέλιξ η Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της τον 19χρονο μεσοεπιθετικό της Μπενφίκα, Ζοάο Φέλιξ, όπως αναφέρει το Sky Sports.

Οι «πολίτες» βρίσκονται κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Μπρούνο Φερνάντες και φαίνεται ότι ο Φέλιξ είναι ο επόμενος μεταγραφικός στόχος του Πεπ Γκουαρντιόλα, μόλις η Σίτι «δέσει» τον Πορτογάλο μέσο. Το... άστρο του Φέλιξ άρχισε να «λάμπει» την τρέχουσα σεζόν, καθώς ο νεαρός άσος έχει πετύχει 18 γκολ σε 41 συμμετοχές με τους «αετούς» σε όλες τις διοργανώσεις, με αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον κορυφαίων συλλόγων από ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο Φέλιξ είναι διεθνής με την εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας και μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, ωστόσο «λειτουργεί» κυρίως ως δεκάρι για την Μπενφίκα, από τα τμήματα υποδομής της οποίας προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Φαίνεται ότι οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι τον βλέπουν ως μακροχρόνιο διάδοχο του Νταβίντ Σίλβα, ο οποίος είναι 33 ετών και την 1η Ιουλίου μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×