Βαρέλα στο Onsports.gr: «Παραπάνω κι από όνειρο η σεζόν, αξίζαμε να πάρουμε τα πάντα!»

Ο Φερνάντο Βαρέλα μίλησε στο Onsports.gr για τη φετινή ονειρική σεζόν αλλά και τη... δυσκολότερη που ακολουθεί για τον ΠΑΟΚ!

Ο 32άχρονος αμυντικός μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη το 2016 κι είναι από τους βασικούς... πυλώνες στο οικοδόμημα που «χτίστηκε» στον ΠΑΟΚ! Ενός συνόλου που κατέκτησε τέσσερις τίτλους σε τρεις σεζόν κι ενώ μέχρι πριν είχε συνολικά έξι! Μετά την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου και δεύτερη σερί μέσα στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ, ο Βαρέλα μίλησε στο Onsports.gr για τη φετινή σεζόν που έφερε το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του «Δικέφαλου του Βορρά», τονίζοντας ότι: «Είναι σαν όνειρο! Ή μάλλον είναι κάτι παραπάνω, γιατί ακόμα κι όταν ονειρεύεσαι δεν το κάνεις έτσι! Καταφέραμε να πετύχουμε κάτι μοναδικό για τον ΠΑΟΚ και δουλέψαμε σκληρά για να τα καταφέρουμε, ήμασταν «ένα» όχι μόνο τα μέλη της ομάδας αλλά κι ο κόσμος. Πετύχαμε κάτι φανταστικό για την ομάδα και ολόκληρη την πόλη της Θεσσαλονίκης».

 

«Είμαστε πλέον... winners!»

 Μετά τα όσα έγιναν την περασμένη σεζόν, τη φετινή χρονιά όλοι στον ΠΑΟΚ επέστρεψαν αποφασισμένοι να κερδίσουν τα πάντα στην Ελλάδα και τα κατάφεραν! Μιλώντας για τη... μετάβαση από το πέρσι στο φέτος, ο Βαρέλα, υπογράμμισε: «Αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε πως είναι να κερδίζεις τα παιχνίδια και πλέον είμαστε... winners! Ξέρουμε πλέον τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίζουμε τα ματς και κατ' επέκταση το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Ο προπονητής κι όλο το σταφ μας δίνει την αυτοπεποίθηση για να είμαστε έτσι! Το αξίζαμε! Μετά από αυτό που έγινε την περασμένη σεζόν, αξίζαμε φέτος να κερδίσουμε τα πάντα!».

«Επόμενος στόχος οι όμιλοι του Champions League»

Λέτε ότι είναι δύσκολο να ανέβεις στην κορυφή αλλά ακόμα πιο δύσκολο να παραμείνεις εκεί! Κάτι που ο έμπειρος αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι γνωρίζει καλά... «Είναι σίγουρα πιο δύσκολο! Όταν κερδίζεις ο στόχος γίνεται ακόμα υψηλότερος. Θα πρέπει να είσαι πιο συγκεντρωμένος και να δώσεις τα πάντα» τόνισε για να προσθέσει: «Πλέον αυτό δεν είναι αρκετό... Πρέπει να κερδίσεις κάθε αντίπαλο και κάθε αγώνα. Να κερδίσεις κάθε τίτλο κι ο επόμενος στόχος είναι το Champions League».

«Διακοπές κι επιστρέφουμε για μια πιο δύσκολη σεζόν»

Το συμβόλαιο του Βαρέλα ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι και μολονότι οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις δεν έχει επέλθει ακόμη συμφωνία. Μολονότι ο ίδιος απέφυγε να σχολιάσει κάτι για το θέμα της ανανέωσης του φαίνεται ότι έχει στο μυαλό του την επόμενη σεζόν στον ΠΑΟΚ, όπου μεγάλος στόχος, μετά το φετινό νταμπλ, είναι η παρθενική συμμετοχή στους ομίλους του Champions League. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Γι' αυτό δουλεύουμε και γι' αυτό οι παίκτες είμαστε εδώ! Για να γράψουμε ιστορία και να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Σίγουρα ο επόμενος στόχος μας είναι να πάμε στους ομίλους του Champions League. Έχουμε χρόνο... Αρχικά θα ξεκουραστούμε, θα πάμε διακοπές και μετά θα επιστρέψουμε για να προετοιμαστούμε γι' αυτό».

Το «ευχαριστώ» στον κόσμο του ΠΑΟΚ!

Όντας τρία χρόνια κάτοικος Θεσσαλονίκης, ο Βαρέλα αντιλαμβάνεται απόλυτα το... ξέσπασμα και την «τρέλα» του κόσμου του ΠΑΟΚ για όσα πέτυχε η ομάδα του Λουτσέσκου. «Φυσικά! Κι είναι κάτι φυσιολογικό... Αυτά τα τρία χρόνια είναι μοναδικά, έχουμε κατακτήσει τέσσερις τίτλους κι είναι φυσιολογικό ο κόσμος να αντιδρά έτσι!» σχολίασε για να καταλήξει: «Θέλω να τους πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ”, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά γιατί η επόμενη σεζόν θα είναι πιο δύσκολη!».

Βαρέλα στο Onsports.gr: «Παραπάνω κι από όνειρο η σεζόν, αξίζαμε να πάρουμε τα πάντα!»
Βαρέλα στο Onsports.gr: «Παραπάνω κι από όνειρο η σεζόν, αξίζαμε να πάρουμε τα πάντα!»
Βαρέλα στο Onsports.gr: «Παραπάνω κι από όνειρο η σεζόν, αξίζαμε να πάρουμε τα πάντα!»
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×