Όλα στον «αέρα» για Εθνική: Η μπερδεμένη ΕΠΟ και η απόφαση για τον Αναστασιάδη!

Υπό πίεση η ΕΠΟ για το θέμα Αναστασιάδη - Τι έλεγε ο Ομοσπονδιακός στο περιβάλλον του - Πότε αναμένονται οι αποφάσεις

Από νωρίς το πρωί επικρατεί συναγερμός στην ΕΠΟ μετά το (νέο) πατατράκ της Εθνικής. Η ήττα-σοκ από την Αρμενία προκάλεσε αντιδράσεις, τόσο στα υψηλά κλιμάκια της Ομοσπονδίας όσο και εντός των αποδυτηρίων.

Οι δηλώσεις του Άγγελου Αναστασιάδη μετά το ματς, η απάντηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου αλλά και οι πιέσεις που δέχεται ανοιχτά πλέον ο Βαγγέλης Γραμμένος για αντικατάσταση του Μακεδόνα τεχνικού, φέρνουν την ΕΠΟ με την πλάτη στον τοίχο.

Την Τρίτη (12/6) υπήρξε έκτακτη σύσκεψη στην Ομοσπονδία για την επόμενη ημέρα της Εθνικής, ενώ παράλληλα ξεκαθαρίστηκε και η στάση του Αναστασιάδη.

Οι ώρες είναι κρίσιμες για την «γαλανόλευκη» και αναμένονται εξελίξεις. Πότε θα αποφασίσει η ΕΠΟ για το μέλλον του Αναστασιάδη και τι έλεγε στο περιβάλλον του ο ομοσπονδίακός τεχνικός; Ποιοι παίζουν πλέον για τον πάγκο;

Διαβάστε στο Gallery τις τελευταίες εξελίξεις:

Όλα στον «αέρα» για την Εθνική ομάδα μετά την ήττα-σοκ από την Αρμενία.
Η ΕΠΟ βρίσκεται υπό πίεση και από το πρωί υπήρξαν επαφές μεταξύ των μελών του ΔΣ και του προέδρου Βαγγέλη Γραμμένου.
Η Ομοσπονδία δεν πήρε καμία απόφαση για το μέλλον του Αναστασιάδη και περιμένει να πέσουν οι τόνοι.
Την ερχόμενη εβδομάδα ενδεχομένως να τεθεί το θέμα στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Οι εξελίξεις λογικά θα μεταφερθούν για εκείνες τις μέρες.
Η αλήθεια είναι πάντως πως μέλη του ΔΣ ζητούν από τον Γραμμένο την άμεση απομάκρυνση του Αναστασιάδη. Ο Μακεδόνας τεχνικός πάντως δεν σκέφτεται να παραιτηθεί παρότι μοιάζει να είναι «τελειωμένος»!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×