Μπαρτσελόνα: Η παρουσίαση του Ντε Γιονγκ έβγαλε… λαβράκια! (photos+video)

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα παρουσίασε τον Φρένκι Ντε Γιόνγκ και στις δηλώσεις του έβγαλε… ειδήσεις για τους «μπλαουγκράνα»!

Περισσότεροι από 15.000 άνθρωποι βρέθηκαν στο «Καμπ Νου» για να δουν από κοντά το νέο απόκτημα της Μπαρτσελόνα, Φρένκι Ντε Γιόνγκ. Ο Ολλανδός μέσος παρουσιάστηκε επίσημα με τον πρόεδρο των «μπλαουγκράνα», Γιοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, να είναι μαζί του και να μιλά στη συνέχεια στους εκπροσώπους του Τύπου για αρκετά ζητήματα.

Μεταξύ αυτών, ξεκαθάρισε πολλά από τα μεταγραφικά ζητήματα που απασχολούν την ομάδα της Βαρκελώνης. Έδωσε… ειδήσεις, με λίγα λόγια, τόσο για το θέμα του Αντουάν Γκριζμάν όσο και για αυτό του Νεϊμάρ, ενώ ρωτήθηκε και για τον Ντε Λιχτ αλλά και για πιθανή επιστροφή του Βαλντέζ στο «Καμπ Νου»! Διαβάστε λεπτομέρειες στο photostory…

Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι κι επίσημα ο Ντε Γιόνγκ...
...που αποθεώθηκε από τον κόσμο στο Καμπ Νου.
Ο πρόεδρος της Μπάρτσα, Γιόζε Μπαρτομέου, τον παρουσίασε και αναφέρθηκε σε αρκετά ζητήματα της ομάδας.
Όπως η πιθανότητα να πάρει και τον Ντε Λιχτ από τον Άγιαξ. Για εκείνον είπε πως γνωρίζει σε ποια ομάδα θα παίζει, όμως, δεν μπορεί να πει τίποτα περισσότερο τώρα!
Όσο για τον Γκριζμάν, σχολίασε: «Την Πέμπτη, υπήρχε ραντεβού μεταξύ του εκτελεστικού διευθυντή της Μπαρτσελόνα, Όσκαρ Γκράου και του μέλους της διοίκησης της Ατλέτικο, Μιγκέλ Άνχελ Χιλ, για να μιλήσουμε για τον Γκριεζμάν. Δεν μπορώ να πω περισσότερα».
Για τον Νεϊμάρ, σχολίασε: «Ξέρουμε πως ο Νεϊμάρ θέλει να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν, ξέρουμε όμως επίσης ότι η Παρί δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει, οπότε δεν υπάρχει κάτι για να συζητήσουμε».
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×