Γιουβέντους: Ψάχνεται για τη «βόμβα» της χρονιάς (photos)

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες που θέλει τη Γιουβέντους να δουλεύει μια μεταγραφή που θα ταράξει τα νερά του ποδοσφαίρου.

Μετά τον Ματάις Ντε Λιχτ, η Γιουβέντους αναμένεται να συνεχίσει δυναμικά το μεταγραφικό της πλάνο, καθώς ξεκάθαρη επιθυμία της οικογένειας Ανιέλι είναι η κατάκτηση του Champions League.

Έτσι, οι «μπιανκονέρι» ετοιμάζουν μια πραγματική… βόμβα που αναμένεται να ταράξει τα νερά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και να την βάλει στη θέση του οδηγού για τα καλά, πριν καν ξεκινήσει.

Δείτε αναλυτικά το θέμα στο photo story που ακολουθεί.

Η Γιουβέντους μπήκε σε μια νέα εποχή με τον Μαουρίτσιο Σάρι στο τιμόνι της και θέλει να μπει δυναμικά από νωρίς και στη διεκδίκηση του Champions League.
Αυτό δείχνουν και οι μεταγραφικές της κινήσεις με τους Ράμσεϊ, Ραμπιό και Ντε Λιχτ να αποτελούν σύμφωνα με σενάρια απλά το… ορεκτικό. Και εξηγούμαστε.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Rai Sport», ο πατέρας και μάνατζερ του Νεϊμάρ θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της Γιουβέντους, ώστε να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν πιθανότητες να ολοκληρωθεί μια τέτοια μεταγραφή.
Ο Βραζιλιάνος επιθυμεί να αποχωρήσει άμεσα από την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον ίδιο να βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην πρωταθλήτρια Ιταλίας.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×