Κάτι τρέχει με Πρίγιοβιτς (photos+video)

Τι συμβαίνει τον Αλεξάνταν Πρίγιοβιτς στη Σαουδική Αραβία; Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ.

Τον Δεκέμβριο του 2018, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς άφηνε τον ΠΑΟΚ για τα εκατομμύρια της Αλ Ιτιχάντ, με τον Σέρβο επιθετικό να υπογράφει ένα εντυπωσιακό συμβόλαιο συνεργασίας.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά, οι συνθήκες δεν είναι οι ίδιες, με τον Πρίγιοβιτς να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα προσαρμογής και ήδη έχουν βγει στην επιφάνεια ορισμένα σενάρια για το μέλλον του.

Διαβάστε περισσότερα στο photo story που ακολουθεί.

 

Ο Πρίγιοβιτς στο φινάλε του 2018, αποφάσισε να αφήσει τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ και να δει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς να φουσκώνουν, πηγαίνοντας στην Αλ Ιτιχάντ.
Μετά από σχεδόν ένα χρόνο στη Σαουδική Αραβία, με 19 συμμετοχές και 12 γκολ, ο Σέρβος επιθετικός φαίνεται πως θα φύγει από τη χώρα!
Ο λόγος, οι κακές σχέσεις του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ με τον προπονητή του, Χοσέ Λουίς Σιέρα με αποκορύφωμα την απουσία του από τη λίστα, για το Champions League Ασίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Απρίλιο, η γυναίκα του «Πρίγιο» έχει αποχωρήσει από την χώρα, λόγω των δυσκολιών στην προσαρμογή της.
Πλέον, όπως τονίζουν τα ειδησιογραφικά μέσα της Αλ Ιτιχάντ, ο ποδοσφαιριστής ψάχνει μαζί με την ομάδα συμβιβαστική λύση, ώστε να τερματίσουν το συμβόλαιο κοινή συναινέσει.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×