Μίλαν: Δεν γλιτώνει ο Τζαμπάολο – Οι «εκλεκτοί» για τον πάγκο (photos)

Η νίκη επί της Τζένοα δεν δείχνει ικανή να κρατήσει τον Μάρκο Τζαμπάολο στον πάγκο της Μίλαν.

Μπορεί να επέστρεψε στις νίκες η Μίλαν, κόντρα στη Τζένοα (2-1 οι «ροσονέρι» στο «Λουίτζι Φεράρις»), όμως το γεγονός αυτό δεν δείχνει ικανό να κρατήσει τον Μάρκο Τζαμπάολο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, οι διοικούντες των «ροσονέρι» εμφανίζονται απογοητευμένοι από την εμφάνιση της ομάδας στο παιχνίδι με την Τζένοα και παρά τη νίκη, όλα δείχνουν πως ο Ιταλός τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν.

Όσο για τον διάδοχο; Μάθετε περισσότερα στο photo story που ακολουθεί.

Ώρες μετράει στη Μίλαν ο Μάρκο Τζαμπάολο, με τον Ιταλό τεχνικό να έχει χάσει και τον τελευταίο υποστηρικτή του στην ομάδα.
Ήδη ιταλικά ΜΜΕ, αναφέρουν πως ο Πάολο Μαλντίνι έχει καταλήξει σε δυο ονόματα για την επόμενη μέρα των «ροσονέρι».
Φαβορί, δείχνει να είναι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ο πολύπειρος Ιταλός μετά από 2 χρόνια στην Ίντερ, κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και ψάχνει την επόμενη ομάδα της καριέρας του.
Όμως, δυνατά παίζει και το όνομα του Ρούντι Γκαρσία. Πρόκειται για τον Γάλλο τεχνικό που έλυσε τη συνεργασία του με τη Μαρσέιγ το καλοκαίρι του 2019 και παραμένει και αυτός ελεύθερος. Είναι γνώστης του Καμπιονάτο, καθώς καθοδήγησε για σχεδόν 3 χρόνια τη Ρόμα (Ιούλιος 2013 – Ιανουάριος 2016).
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×