Γιουβέντους: Τα δίνει όλα για το παιδί-θαύμα! (photos)

Ακόμα μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση θέλει να ολοκληρώσει η Γιουβέντους.

Τα τελευταία χρόνια η Γιουβέντους μπορεί να χαρακτηριστεί και ως η… πρωταθλήτρια στις μεταγραφές ολοκληρώνοντας μερικές από τις καλύτερες συμφωνίες, τόσο με αγορές όσο και με την απόκτηση ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Αυτή τη φορά, οι «μπιανκονέρι» έχουν βάλει στο… μάτι το next big thing του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ιταλίας να επιστρατεύουν και τον μεγαλοατζέντη, Μίνο Ραϊόλα προκειμένου να ολοκληρώσουν τη σπουδαία κίνηση.

Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση, όμως με τη Γιουβέντους και τη μεταγραφική της πολιτική, δύσκολα μπορεί κανείς να βγει νικητής. Διαβάστε περισσότερα στο photo story που ακολουθεί.

Η Γιουβέντους έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να δημιουργήσει μια σπουδαία ομάδα, ακολουθώντας μια άκρως αποτελεσματική και πετυχημένη μεταγραφική πολιτική.
Παίκτες ελεύθεροι αλλά και σούπερ σταρ σε τιμές… κόστους έφτασαν στο Τορίνο, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή ομάδα που στόχο έχει την κορυφή της Ευρώπης.
Στη Γιουβέντους βέβαια δεν σταματούν να τσεκάρουν πάντα ό, τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά και ήδη έχουν βρει τον επόμενο μεταγραφικό τους στόχο. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον…
… Έρλινγκ Χάλαντ! Ο 19χρονος Αυστριακός τρελαίνει κόσμο με τις φετινές του εμφανίσεις και στη Σάλτσμπουργκ τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση καθώς ξέρουν πως θα γεμίσουν τα ταμεία τους με πολλά εκατομμύρια ευρώ.
Στη Γιουβέντους έχουν ήδη κινήσει τις διαδικασίες για την απόκτησή του, με τους «μπιανκονέρι» να προσφέρουν το ποσό των 40 εκατ. με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×