Με αυτόν «απογειώνεται» η Λίβερπουλ! (photos)

Η Λίβερπουλ και ο Γιούργκεν Κλοπ θέλουν να φέρουν στο Άνφιλντ έναν παίκτη ικανό να… διαλύσει τα πάντα στο διάβα του.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει μετατρέψει τη Λίβερπουλ στο Νο.1 προορισμό για κάθε ποδοσφαιριστή στον κόσμο, καθώς με τη δουλειά του Γερμανού, οι «κόκκινοι» επανήλθαν στην παλιά τους αίγλη, ενώ πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο στην κατάκτηση του… Αγίου Δισκοπότηρου, του αγγλικού πρωταθλήματος.

Βέβαια εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο και στη Λίβερπουλ, φαίνονται αποφασισμένοι να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ομάδας, προκειμένου ο Γιούργκεν Κλοπ να έχει στα χέρια του… πυρηνικά όπλα στον «πόλεμο» των τίτλων.

Ψηλά βρίσκεται το όνομα ενός ποδοσφαιριστή, που οι μέχρι τώρα επιδόσεις του, αλλά και η προοπτική του, προκαλούν… τρελά όνειρα στους οπαδούς των «κόκκινων» και ενδεχόμενη μεταγραφή του θα μετατρέψει τη Λίβερπουλ στον φόβο και τον τρόμο των αντιπάλων της.

Διαβάστε αναλυτικά το θέμα στο photo story που ακολουθεί.

Ο Κλοπ έχει καταφέρει να φτιάξει μια πανίσχυρη ομάδα στη Λίβερπουλ, που με το ποδόσφαιρό της… τρομοκρατεί τους αντιπάλους, ενώ την έφερε και στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 14 χρόνια.
Όμως ο Γερμανός τεχνικός επιθυμεί την περαιτέρω βελτίωση του ρόστερ των «κόκκινων» προκειμένου να μετατραπούν από ισχυροί σε… ανίκητη. Έτσι ο Κλοπ θέλει διακαώς την απόκτηση του…
… Τίμο Βέρνερ! Ο 23χρονος επιθετικός αποτελεί το νέο μεγάλο σέντερ φορ της εθνικής Γερμανίας και τα τελευταία χρόνια εντυπωσιάζει με τη φανέλα της Λειψίας.
Συγκεκριμένα σε 128 αναμετρήσεις έχει σημειώσει 71 τέρματα, ενώ έχει μοιράσει και 30 ασίστ, ενώ έχει πραγματοποιήσει και 28 συμμετοχές με τα «πάντσερ» (11 τέρματα).
Το πλάνο της Λίβερπουλ να αποκτήσει τον Γερμανό στράικερ τον Ιανουάριο, όμως θα τον αφήσει στη Λειψία μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×