Κουρμπανάς: «Με την ίδια σοβαρότητα σε κάθε παιχνίδι»!

Η Ρόδος επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά το ρεπό που είχε και ο Νίκος Κουρμπάνας με δηλώσεις του τονίζει την προσοχή που χρειάζεται το ματς με τον Αιολικό.

Η πρωτοπόρος του 6ου ομίλου, Ρόδος, θα αντιμετωπίσει την 8η αγωνιστική στη Μυτιλήνη τον Αιολικό και ο προπονητής της, Νίκος Κουρμπανάς με δηλώσεις του στη mikriliga.com επισημαίνει τη σοβαρότητα που πρέπει να επιδείξει η ομάδα του στην εν λόγω αναμέτρηση!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού: “Όλα τα ματς τα βλέπουμε με την ίδια σοβαρότητα. Είχαμε μία διακοπή, λόγω του ρεπό μας και προσπαθήσαμε σε αυτό το διάστημα να δουλέψουμε την τακτική μας, αλλά και τη φυσική μας κατάσταση για να είναι σε καλά επίπεδα.

Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι σε ένα παιχνίδι το ίδιο δύσκολο, όπως είναι όλα, από την στιγμή που κάνουμε πρωταθλητισμό! Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι και να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες της αναμέτρησης”.

Στο αγωνιστικό μέρος των “ελαφιών”, οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά και ο έμπειρος τεχνικός θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Τριχάκη και Γιόνδη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών. Αξίζει να αναφέρουμε ότι εκτός εδώ και αρκετό καιρό παραμένει ο τραυματίας Χατζηπέτρος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×