«Βόμβες» από Αναστασιάδη: Το εξώδικο, ο «πόλεμος» στην Εθνική και το πρόσφατο ατύχημα (photos)

Αποκαλυπτικός ο Άγγελος Αναστασιάδης έριξε «βόμβες» για όσα έγιναν στην Εθνική πριν τον Τζον Φαν'τ Σιπ.

Η Εθνική ολοκλήρωσε με θετικό πρόσημο τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του EURO 2020. Παρότι απέτυχε στο βασικό της στόχο που ήταν η πρόκριση στην τελική φάση με τον Τζον Φαν'τ Σιπ στην τεχνική ηγεσία η «γαλανόλευκη» δείχνει να συνέρχεται και να «χτίζει» κάτι πολύ καλό για το μέλλον.

Τι συνέβη ωστόσο πριν το εντυπωσιακό φίνις της Ελλάδας; Ο Άγγελος Αναστασιάδης με δηλώσεις του αναφέρθηκε σε όσα έγιναν στο καταδικαστικό ματς με την Αρμενία, για τις σχέσεις του με την ΕΠΟ καθώς και το κλίμα στα αποδυτήρια με ατάκες που θα συζητηθούν.

Επιπλέον προχώρησε και σε συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το πρόσφατο τροχαίο που είχε κι από το οποίο γλίτωσε από θαύμα....

Δείτε στο photostory που ακολουθεί τις «βόμβες» Αναστασιάδη...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης σε δηλώσεις που έκανε στη web tv του SDNA...
Για τις κακές σχέσεις που του χρεώσαν με τους παίκτες και το κλίμα στα αποδυτήρια ανέφερε: «Ο Παπασταθόπουλος από την πρώτη στιγμή που πήγαμε έκανε παρόμοιες δηλώσεις. Υπήρχε ένας τρόπος λειτουργίας στην Εθνική που χρειαζόταν αλλαγή. Υπήρχαν παιδιά που λειτουργούσαν με άλλο τρόπο. Για να αλλάξει αυτό χρειαζόμασταν και την βοήθεια τον από πάνω. Τους είπαμε: «Έχουμε δει τι πρόβλημα υπάρχει και θέλουμε να το αλλάξουμε. Πρέπει να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις». Το λάθος το δικό μου ήταν ότι έπρεπε να λειτουργήσω διαφορετικά. Υπήρχαν παιδιά που ήταν εκτός Εθνικής που με έβριζαν που δεν τους καλούσα, όπως ο Τοροσίδης και ο Μήτρογλου. Εγώ δίνω πολλές ευκαιρίες επειδή είναι παιδιά».
Για όσα ακολούθησαν μετά το ματς με την Αρμενία και την κόντρα με τον Παπασταθόπουλο τόνισε: «Αποφάσισε η διοίκηση της ΕΠΟ να κρατήσει τα παιδιά αυτά και να διώξει εμάς. Ο Μπασινάς πήγαινε στην ΕΠΟ και δεν του έλεγαν καλημέρα. Με φώναξαν στην Αθήνα για να μου πουν να παραιτηθώ γιατί έχασα τα αποδυτήρια. Εγώ είχα πει ότι θα πάω την ομάδα στα τελικά. Εγώ τους είπα ότι έπρεπε να γίνουν αλλαγές. Αν ο κύριος Γραμμένος ήθελε θα τις έκανε τις αλλαγές. Ο λόγος που δεν τα έκανε ήταν ότι ήθελε να με διώξει. Ο Παπασταθόπουλος και ο Μανωλάς του είπαν ότι δεν κάνω. Εγώ έιπα στον Γραμμένο: «Αν αποκλειστούμε θα γυρίσουμε με τα πόδια από την Φινλανδια». Ξέρετε ότι εγώ έχω εξώδικο από την ΕΠΟ! Το ίδιο και οi Μπασινάς, Γιαννακόπουλος και οι άλλοι συνεργάτες μου».
Για το «κόψιμο» των Παπασταθόπουλου-Μανωλά από τον Φαν'τ Σιπ, υποστήριξε: «Όταν δεν καλείς κάποιον δεν έχεις προσωπικά μαζί του. Τα δύο αυτά παιδιά δεν τα θέλει η ομάδα. Ο Παπασταθόπουλος καταφέρθηκε εναντίον της ομάδας και του Αναστασίαδη. Όταν βγαίνει ένας τέτοιος παίκτης και λέει ότι δεν μπορούμε επηρεάζει και τους άλλους παίκτες. Δεν έχω τίποτα με τα παιδιά. Θυμάστε και τότε με τον Ρεχάγκελ πάρθηκαν γενναίες αποφάσεις. Κανείς δεν αμφισβητεί τις ικανότητες και το ταλέντο του Μανωλά και του Παπασταθόπουλου. Μπορεί να μην ταιριάζουν με την ομάδα, μπορεί να μην τους άρεσε η φάτσα η δική μου».
Για τις αντιδράσεις μετά την απόλυσή του ο Αναστασιάδης ξέσπασε: «Τα παιδιά ήταν μαζί μου και εγώ μαζί τους. Εκτός από τους 4( Τοροσίδης, Μήτρογλου, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς). Μετά την Ιταλία ένας παίκτης μου έστειλε: «Σε ευχαριστούμε κύριε Άγγελε και ξέρουμε ότι είστε δίπλα μας. Αυτά που έγιναν σήμερα τα κάνατε εσείς. Αν αυτά τα πράγματα τα κάνει ένας Έλληνας είναι τρελός και αν τα κάνει ένας ξένος είναι ανάγκη». Τα παιδιά δεν ήθελαν να φύγω. Εγώ δεν ήθελα να μιλήσω τότε. Εγώ λέω ότι ακριβώς συνέβη.. Εμείς κάναμε την αλλαγή στο 85%. Η ΕΠΟ παρουσίασε την αλλαγή αυτή από ανάγκη. Δεν ξέρω δεν ήθελαν εμάς; Αν έκαναν τις αλλαγές νωρίτερα τότε η Εθνική θα είχε προκριθεί»
Και πρόσθεσε: «Η ομάδα μετά την Βοσνία δεν ήταν η ίδια. Είναι φως φανάρι. Τα παιδιά είναι μαζί πλέον μια γροθιά. Από το παιχνίδι με τον Λίχτενσταιν τα πράγματα δεν ήταν καλά και ήρθαμε ισοπαλία και δεν έχουμε καμία ελπίδα. Τότε ποιος έφταιγε ο Αναστασιάδης. Η πρόκριση χάθηκε με το Λιχτενστάιν. Εμείς παίξαμε δύο ματς σε λίγες μέρες. Εμείς μόλις είδαμε το πρόβλημα ενημερώσαμε. Άρα για όλα φταίει ο Αναστασιάδης; Πότε πρόλαβε να χαλάσει τα αποδυτήρια Αναστασιάδης; Εμείς τους είπαμε τον τρόπο αλλά αυτοί δεν ήθελαν».
Αναφέρθηκε και στο πρόσφατο τροχαίο που είχε: «Ήταν μία πολύ άσχημη εμπειρία για μένα. Βέβαια, με το σκεπτικό το δικό μου πάντα από κάτι κακό βγαίνει κάτι καλό. Είχαμε την Παναγιά μαζί μας και όλους τους Αγίους΄.Ήμουν με τον Απόστολο Τερζή και πήγαινα σε κάτι φίλους ενώ είχα κανονίσει να πάω στο Μοναστήρι του Κοσμά του Αιτωλού. Γενικά τρέχω αλλά στην προκειμένη δεν έτρεχα. Σε μία στροφή το αυτοκίνητο μου έφυγε. Η Παναγία ήταν μαζί μας και σωθήκαμε. Το καλό ήταν ότι δεν πάτησα φρένο. Αυτό που μας συγκράτησε ήταν ένα δέντρο. Είναι τρία πλατάνια, εμείς χτυπήσαμε στο δεξί και γυρίζει στη χαράδρα το αυτοκίνητο. Το σημαντικό είναι ότι όπως πέσαμε μας σταμάτησε το δέντρο το τελευταίο δίπλα στον γκρεμό. Εγώ είχα τις αισθήσεις μου και ο Απόστολος δεν απαντούσε. Με έλουσε κρύος ιδρώτας».
Και συμπλήρωσε: «Τελικά μετά από λίγο επικοινώνησε και ήταν καλά. Πρέπει να σου πω κάτι γι΄ αυτούς που πιστεύουν. Είχα δύο δεκάκιλα πλαστικά λάδι. Είπα στον Απόστολο να σταματήσουμε για να μην συνεχίζουν να χύνονται. Μετά το τροχαίο το λάδι έμεινε άθικτο. Έχω μία εικόνα της Παναγίας πάνω από το πορτάκι, η οποία έμεινε άθικτη. Εμείς βγήκαμε σχετικά εύκολα. Αν όμως δεν μπορούσαμε να βγούμε από κεί δεν θα μας έβρισκε κανείς. Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Στην αρχή νόμιζα ότι υπήρχε λάδια», τονίζοντας πως «από την ΕΠΟ δεν με πήρε ούτε ένας μετά το ατύχημα. Με πήραν οι ποδοσφαιριστές , με πήρε ο γιατρός αλλά από τον ΕΠΟ κανένας».
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×