Κάλιαρι – Σαμπντόρια 4-3: Η ματσάρα της χρονιάς στην Ιταλία! (video)

Απίθανο παιχνίδι στη Σαρδηνία, με την Κάλιαρι να επιστρέφει από το 1-3 της Σαμπντόρια και να επικρατεί 4-3 ανεβαίνοντας στη 4η θέση της Serie A!

Σε ένα… τρελό ματς που είχε απίστευτη διακύμανση, η Κάλιαρι επικράτησε 4-3 της Σαμπντόρια με γκολ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων! Οι «μπλου τσεριάτι» προηγήθηκαν στο 38’ με τον «γερόλυκο» Κουαλιαρέλα, ενώ στο 52’ ο Ραμίρεζ έκανε δυο τα τέρματα της ομάδας του. Ο εκπληκτικός Ναϊνγκολάν μείωσε το σκορ στο 69’, ωστόσο, ο Κουαλιαρέλα στο αμέσως επόμενο λεπτό έβαλε και τρίτο γκολ για τη Σαμπντόρια.

Ο Ζοάο Πέδρο, μαζί με τον Ναϊνγκολάν, όμως, ήταν αυτοί που έφεραν τη μεγάλη ανατροπή. Ο πρώτος σκόραρε για το 3-2 στο 74’ ενώ στο 76’ ο ίδιος παίκτης μετά από ασίστ του δεύτερου ισοφάρισε σε 3-3. Η «μάχη» στη συνέχεια ήταν τρομερή, με την Κάλιαρι τελικά να κερδίζει το ματς με κεφαλιά του Τσέρι στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Έτσι, η ομάδα της Σαρδηνίας πήγε στους 28 βαθμούς και την τέταρτη θέση, πιάνοντας τη Ρόμα και μειώνοντας στους δυο πόντους από τη Λάτσιο…

Δείτε τα highlights από το απίστευτο ματς

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×