Κύπελλο Ελλάδας: Ξέσπασε στον Ιάλυσο ο Παναιτωλικός (5-1)

Πανηγυρικά πήρε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου ο Παναιτωλικός.

Όσα γκολ δεν μπορεί να βάλει στο πρωτάθλημα, τα πέτυχε στο Κύπελλο ο Παναιτωλικός, ο οποίος διέλυσε τον Ιάλυσο με 5-1. Στο πρώτο ματς στη Ρόδο, οι Αγρινιώτες είχαν επικρατήσει με 4-0 και με το συνολικό σκορ 9-1, «σφράγισαν» το εισιτήριο για τη φάση των «16» του θεσμού.

Ο Ιάλυσος έδειξε χαρακτήρα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά από το 58’ και μετά κατέρρευσε. Στο 59’ ο Μπαΐροβιτς με κεφαλιά πέτυχε το 1-0 και στο 61’ ο Μιμίτο έγραψε το 2-0. Στο 64’ με αυτογκόλ ο Τζελάι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 73’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Μπαΐροβιτς σημείωσε το 4-0, για μειώσει στο 77’ ο Πεταυράκης για τους «τοξοβόλους». Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Γιοβάνοβιτς στο 85’, ενώ ο Ιάλυσος είχε δοκάρι στο 87’ με τον Φράγκο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Γιαννακόπουλος, Γιαννιώτης, Πάρρας, Γιοβάνοβιτς, Λιάβας, (62’ Σανιά), Ντάλσιο, Σιέντεντ (46’ Ντίας), Μπαϊροβιτς, Μιμίτο, Ρομάν (46’ Ταχάρ)

ΙΑΛΥΣΟΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Χειμωνέττος Α. (46’ λ.τρ. Ανδρούτσος), Τερζίου, Χατζηδίμπας, Γιώργου, Χειμωνέττος Κ, Αυγενικού, Πετράκης (74' Φράγκος), Τζελάι, Μαραγκουδάκης, Νατσιόπουλος, Σερτζίνιο (50’ Πεταυράκης)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×