Άρσεναλ: Ο εκλεκτός των παικτών για τον πάγκο! (photos)

Ποιος Αρτέτα; Αυτόν θέλουν οι ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η Άρσεναλ βιώνει την πιο δύσκολη σεζόν της τα τελευταία χρόνια, με τα αρνητικά αποτελέσματα να διαδέχονται το ένα το άλλο. Ο Ουνάι Έμερι αποτελεί ήδη παρελθόν από τον πάγκο της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League και οι άνθρωποι των «κανονιέρηδων» τσεκάρουν την αγορά για τον επόμενο προπονητή της ομάδας.

Και αν στους διοικούντες, αρέσει ιδιαίτερα η περίπτωση του Μίκελ Αρτέτα, οι ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ φαίνεται πως έχουν διαφορετική άποψη, καθώς δεν θεωρούν πως ο βοηθός του Πεπ Γκουαρντιόλα στη Σίτι είναι αυτός που θα φέρει ξανά τα χαμόγελα στο Λονδίνο.

Ποιον προτιμούν οι παίκτες της Άρσεναλ; Η απάντηση στο photo story που ακολουθεί.

Ο Μίκελ Αρτέτα φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί να αντικαταστήσει τον Ουνάι Έμερι στον πάγκο της Άρσεναλ.
Ο βοηθός του Πεπ Γκουαρντιόλα στη Σίτι, βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τους «κανονιέρηδες» για να αναλάβει σε μια πολύ δύσκολη σεζόν.
Ωστόσο, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της «Daily Mirror», υπάρχουν αντιδράσεις από πρωτοκλασάτους παίκτες της Άρσεναλ στο ενδεχόμενο πρόσληψης του Αρτέτα.
Και αυτό, διότι ο Ισπανός δεν έχει ξαναδουλέψει στο υψηλότερο επίπεδο, με τους παίκτες της Άρσεναλ να επιθυμούν κάποιον έμπειρο για τη θέση. Κάποιο σαν τον...
... Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος πάντως βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Έβερτον.
Οι αντιδράσεις των παικτών, πάντως, δεν φαίνεται ότι θα επηρεάσουν τη διοίκηση της Άρσεναλ, που προχωρά για την πρόσληψη του Αρτέτα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×