Έβερτον: Ο διακαής πόθος του Αντσελότι (photos)

Ποιον θέλει να φέρει σαν τρελός στο Λίβερπουλ, για την ενίσχυση της Έβερτον, ο Κάρλο Αντσελότι

Ο Κάρλο Αντσελότι ξεκίνησε... με το δεξί τη θητεία του στην 'Εβερτον, με τα «ζαχαρωτά» να επικρατούν με άκρως ιταλικό στυλ της Μπέρνλι με 1-0.

Πλέον, ο πολύπειρος Ιταλός τεχνικός τσεκάρει την αγορά προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της Έβερτον και να μπορέσει να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο που θα έχει μεγαλύτερες βλέψεις από τη νέα χρονιά.

Ήδη, ο Κάρλο Αντσελότι έχει στρέψει το βλέμμα του, προς την ιταλική αγορά, της οποίας (προφανώς) είναι άριστος γνώστης και αναμένεται να κινηθεί δυναμικά.

Ήδη μάλιστα, έχει γίνει γνωστός και ο μεγάλος του στόχος, ένας ποδοσφαιριστής που είναι ικανός να αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα της Έβερτον, εφόσον η αγγλική ομάδα προχωρήσει την περίπτωσή του.

Περισσότερα στο άλμπουμ που ακολουθεί.

Εξαιρετικό ξεκίνημα πραγματοποίησε με την Έβερτον ο Κάρλο Αντσελότι, επικρατώντας με 1-0 της Μπέρνλι
Πλέον, ο Ιταλός τεχνικός σχεδιάζει και τη μεταγραφική πολιτική της ομάδας, έχοντας στο μυαλό του φυσικά και την αγορά της πατρίδας του.
Και δεν γίνεται να κοιτάξει προς την Ιταλία και να μην σκεφτεί τους ποδοσφαιριστές που είχε στην προηγούμενή του ομάδα, τη Νάπολι. Ένας, αποτελεί και τον διακαή πόθο του Αντσελότι.
Φυσικά, μιλάμε για τον Λορέντζο Ινσίνιε! Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αντσελότι είπε στην διοίκηση της αγγλικής ομάδας, ότι ο Ιταλός θα ήταν μία... ονειρική μεταγραφή
Έχουμε κάποια ιδέα για το πως θα μπορέσουμε να ενισχυθούμε, αλλά πρέπει να μιλήσω με την διοίκηση. Δεν θα κάνουμε πάντως πολλές αλλαγές στην ομάδα, πιστεύω πρέπει να πάρουμε 1-2 παίκτες» είπε ο Κάρλο Αντσελότι σχετικά με τα μεταγραφικά
Λέτε να ξανασυνεργαστούν; Τίποτα δεν είναι απίθανο, καθώς ο Ινσίνιε σέβεται και εκτιμά ιδιαίτερα τον πολύπειρο Ιταλό τεχνικό.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×