Σοκ: Από Ποδοσφαιρικός μύθος… οδηγός ταξί! (photos)

Από τα «σαλόνια» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, πλέον πίσω από ένα τιμόνι - Πως έχασε τα πάντα.

Αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους επιθετικούς που πέρασαν από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, αφήνοντας τη σφραγίδα του, σε όποια ομάδα αγωνίστηκε, αλλά έχει μείνει σε όλους χαραγμένος, με τις εμφανίσεις του, στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Τώρα πλέον όμως, έχοντας χάσει τα πάντα ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Ουάσινγκτον, ως οδηγός ταξί και αποκαλύπτει πως έφτασε σε αυτό το σημείο!

Διαβάστε περισσότερα στο παρακάτω άλμπουμ.

Αποτέλεσε ίσως τον πιο εμβληματικό ποδοσφαιριστή της χώρας του και έναν από τους σπουδαιότερους σκόρερ των ευρωπαϊκών γηπέδων, που πλέον ομως...
Ζει και εργάζεται ως οδηγός ταξί, έχοντας χάσει τα πάντα. Ο λόγος φυσικά για τον...
... Χακάν Σουκούρ! Ο θρύλος του τουρκικού ποδοσφαίρου ζει πια στην Ουάσινγκτον. Εργάζεται ως οδηγός ταξί και πουλάει βιβλία για να ζήσει!
Ο ίδιος μίλησε σε ΜΜΕ για την κόντρα του με τον πρόεδρο Ερντογάν, για τις κατηγορίες πως είχε ρόλο στο πραξικόπημα του καλοκαιριού του 2016 και για το πόσο έχει υποφέρει η οικογένειά του.
«Έχω αρχίσει να δουλεύω. Δεν έχω τίποτα σε κανένα σημείο του κόσμου. Ο Ερντογάν μου πήρε τα πάντα: την ελευθερία μου, την φωνή μου, την δουλειά μου. Το κόμμα του εκμεταλλεύτηκε τη δημοφιλία μου. Η οικογένειά μου υπέφερε και υποφέρει. Κατέστρεψαν το μαγαζί της γυναίκας μου, τα παιδιά μου είναι θύματα επίθεσης στον δρόμο, δέχθηκα απειλές θανάτου. Ο πατέρας μου μπήκε στη φυλακή»
«Ποιος ήταν ο ρόλος μου σε αυτό; Μέχρι σήμερα κανείς δεν μου έχει εξηγήσει τι έκανα. Οι δικές μου ενέργειες ήταν νόμιμες και δημόσιες, για το καλό της χώρας μου. Αλλά λέγομαι Χακάν Σουκούρ. Μπορούν να μου πουν για ποιο έγκλημα με κατηγορούν; Όχι. Απλά με αποκαλούν προδότη και τρομοκράτη. Είμαι εχθρός της κυβέρνησης, όχι του τουρκικού λαού. Αγαπώ τη σημαία μας και την πατρίδα μας», τα λόγια του παλαίμαχου Τούρκου
Να θυμίσουμε πως ο ίδιος έχει φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα των Γαλατασαράι, Πάρμα και Ίντερ, έχοντας στην καριέρα του 260 τέρματα σε 540 συμμετοχές!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×