Σοκ: Πρώην συμπαίκτης του Κοβάσεβιτς εμπλέκεται στη δολοφονική επίθεση! (photos)

Νέα στοιχεία-σοκ είδαν το φως της δημοσιότητας για τη δολοφονική επίθεση στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς!

Έχει περάσει πάνω από μια εβδομάδα, από τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, στη Γλυφάδα, μπροστά από το σπίτι του. Και το μεσημέρι της Δευτέρας είδαν το φως της δημοσιότητας κάποιες λεπτομέρειες της υπόθεσης που αναμένεται να σοκάρουν.

Οι Αρχές φαίνεται πως έχουν στην κατοχή τους, υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και δείχνουν έναν άντρα με καπέλο να πυροβολεί τον βετεράνο Σέρβο επιθετικό. Το βίντεο έχει πάει σε εμπειρογνώμονα ώστε να εξεταστεί και τα αποτελέσματα αναμένονται με ιδιαίτερη αγωνία.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα σενάρια και φήμες που συνδέουν έναν πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης και συμπάικτη του Κοβάσεβιτς στον Ολυμπιακό, με τη δολοφονική επίθεση στον Σέρβο παλαίμαχο.

Διαβάστε αναλυτικά το θέμα στο άλμπουμ που ακολουθεί.

Σοκαριστικές είναι οι νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς!
Οι Αρχές εξετάζουν το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, αλλά ένα δημοσίευμα της Telegraph, αναφέρει πως πίσω από την επίθεση βρίσκεται πρώην συμπαίκτης του Σέρβου επιθετικού.
Και μάλιστα, ποδοσφαιριστής που ήταν μαζί του στον Ολυμπιακό το διάστημα που αγωνίστηκε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς στον Πειραιά. Μιλάμε φυσικά για τον…
… Ραούλ Μπράβο! Ο Ισπανός είναι ένας από τους έντεκα που συνελήφθησαν σε αποστολή της ισπανικής αστυνομίας, με κατηγορίες για στημένους αγώνες και άλλες παράνομες δραστηριότητες.
Ο Κοβάσεβιτς φαίνεται πως γνώριζε την συγκεκριμένη υπόθεση και μάλιστα φέρεται να μίλησε γι’ αυτή σε κάποιον από την Ισπανία, πράγμα που σύμφωνα με την Telegraph έφτασε στα αυτιά του Ραούλ Μπράβο.
Το ρεπορτάζ καταλήγει πως πιθανότατα ο Ισπανός ήταν αυτός που διέταξε την επίθεση στο Σέρβο, είδηση σοκαριστική και για την οικογένεια του Ολυμπιακού.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×