Σοκ: Γάλλος διεθνής ήταν κλινικά νεκρός και επέστρεψε! (photos)

Απίστευτη αποκάλυψη από μεγάλο αστέρι του Γαλλικού ποδοσφαίρου.

Σοκάρει η αποκάλυψη βετεράνου Γάλλου ποδοσφαιριστή, που διέπρεψε τη δεκαετία του ’90 στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αλλά και με τη φανέλα των «τρικολόρ».

Ο ίδιος πριν από μερικά χρόνια, πέρασε μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας, η οποία ουσιαστικά του… στέρησε για λίγα λεπτά τη ζωή, καθώς ήταν κλινικά νεκρός μέχρι να τον επαναφέρουν οι γιατροί.

Διαβάστε περισσότερα στο photo story που ακολουθεί.

Σοκάρει η αποκάλυψη, Γάλλο διεθνή ποδοσφαιριστή, για μια απίστευτη περιπέτεια υγείας που πέρασε.
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που άφησε το στίγμα του, στις ομάδες που αγωνίστηκε τόσο εντός όσο και εκτός Γαλλίας, αλλά και στην εθνική του ομάδα.
Μιλάμε φυσικά για τον Νταβίντ Ζινολά που θυμήθηκε το έμφραγμα που υπέστη τον Μάιο του 2016 όταν κατέρρευσε σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα
Ο ίδιος αποκάλυψε πως: «Ήμουν κλινικά νεκρός για οκτώ λεπτά. Όταν κατέρρευσα, η ανάνηψη ήταν αυτή που έκανε το οξυγόνο να φτάσει στον εγκέφαλο και μου έσωσε την ζωή. Ο καρδιοχειρούργος που μου έκανε την επέμβαση στο νοσοκομείο μου είπε ότι, χωρίς αυτή την ανάνηψη, δεν θα είχα επιβιώσει»
Ο Ζινολά αγωνιζόταν ως μέσος και ακραίος μεσοεπιθετικός και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις Παρί Σεν Ζερμέν, Τότεναμ, Άστον Βίλα και Νιουκαστλ.
Παράλληλα αγωνίστηκε και για την ομάδα της χώρας του, πραγματοποιώντας 17 συμμετοχές, έχοντας και 3 τέρματα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×