Μπαρτσελόνα: Φήμες… τρόμου για το μέλλον του Μέσι! (photos)

Ο «εμφύλιος» που έχει ξεσπάσει την Μπαρτσελόνα ίσως επηρεάσει και το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στους «μπλαουγκράνα».

Ο… κακός χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Μπαρτσελόνα, εξαιτίας της κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και τον Ερίκ Αμπιντάλ, με αφορμή τα σχόλια του Γάλλου αθλητικού διευθυντή για τη δουλειά των παικτών, επί ημερών του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ήδη έχουν δει το φως της δημοσιότητας αρκετές αναφορές που κάνουν λόγο για αβέβαιο μέλλον του Αργεντίνου σούπερ σταρ στους «μπλαουγκράνα», στέλνοντάς τον μάλιστα σε μια συγκεκριμένη ομάδα!

Διαβάστε περισσότερα στο photo story που ακολουθεί.

Σενάρια που φέρνουν... τρόμο στους φίλους της Μπαρτσελόνα έχουν κάνει την εμφάνισή τους, τις τελευταίες ώρες.
Η κόντρα του Μέσι με τον αθλητικό διευθυντή των «μπλαουγκράνα», Ερίκ Αμπιντάλ έχει φέρει στο προσκήνιο έντονη φημολογία για το μέλλον του Αργεντίνου σούπερ σταρ.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ESPN, υπάρχει μια ομάδα που θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση που επικρατή με τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα. Και αυτή δεν είναι άλλη από...
... την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο σούπερ σταρ των Καταλανών έχει μια ρήτρα στο νυν συμβόλαιό του (σ.σ. εκπνέει το 2021) που του επιτρέπει να φύγει από τη Βαρκελώνη χωρίς χρήματα.
Σε συνδυασμό λοιπόν με τις άριστες σχέσεις που διατηρεί ο Μέσι με τον Καταλανό τεχνικό, ανεβάζουν τις πιθανότητες ολοκλήρωσης της μεγαλύτερης μεταγραφής στην ιστορία του σύγχρονου ποδοσφαίρου.
Και όλα αυτά, με την Μπαρτσελόνα να μην έχει πάρει θέση ακόμα στον... εμφύλιο των τελευταίων ημερών. Και τα σενάρια αυξάνονται καθημερινά...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×