Σε ομάδα-έκπληξη ο Ουζουνίδης (photos)

Δείτε με ποια ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις ο Μαρίνος Ουζουνίδης – Ακόμα και σήμερα οι ανακοινώσεις.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το τέλος της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, παραμένει ελεύθερος, αν και αρκετές φορές το όνομά του είχε ακουστεί για αρκετούς συλλόγους, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος.

Όμως, όπως όλα δείχνουν ο έμπειρος τεχνικός βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, που αναμένεται να προκαλέσει ιδιαίτερη έκπληξη στον κόσμο.

Η συνέχεια στο photo story που ακολουθεί.

Ελεύθερος παραμένει ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το τέλος της συνεργασίας του με την ΑΕΚ.
Ο Έλληνας τεχνικός αν και είχε προτάσεις τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος, προτίμησε να μείνει εκτός πάγκων, προκειμένου να μαζέψει δυνάμεις για την επόμενη πρόκληση.
Και αυτή φαίνεται πως δεν αργεί, καθώς όπως όλα δείχνουν ο Μαρίνος Ουζουνίδης επιστρέφει στους πάγκους για λογαριασμού...
του ΑΠΟΕΛ! Όπως αναφέρουν τα κυπριακά ΜΜΕ, ο Ουζουνίδης αναμένεται εντός της ημέρας στη Λευκωσία για τις τελικές επαφές και την υπογραφή του συμβολαίου του με τον πρωταθλητή Κύπρου.
Ο Ουζουνίδης θα γίνει ο πέμπτος προπονητής των πρωταθλητών Κύπρου τη φετινή σεζόν, μετά τους Τραμετσάνι, Ντολ, Χατζηλούκα (υπηρεσιακός) και Ινγκεμπρίγτσεν, με τον ΑΠΟΕΛ να βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος
Να θυμίσουμε πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει περάσει ξανά από τον ΑΠΟΕΛ, τόσο ως προπονητής την περίοδο 2006-2008...
Αλλά και ως παίκτης από το 2001 μέχρι το 2003, έχοντας συνολικά 49 συμμετοχές και 5 τέρματα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×