Γιουβέντους: Αποφασισμένη για τη «βόμβα» με Γκουαρντιόλα! (photos)

Η οικογένεια Ανιέλι δείχνει έτοιμη να προσφέρει… τα πάντα στον Πεπ Γκουαρντιόλα προκειμένου να αναλάβει τη Γιουβέντους.

Μόνο σίγουρο δεν θα πρέπει να θεωρείται το μέλλον του Μαουρίτσιο Σάρι στην τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους.

Οι διοικούντες των «μπιανκονέρι» δεν φαίνεται και ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τον τρόπο που αποδίδει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και βλέπουν την Ίντερ να απειλεί ξεκάθαρα, την κυριαρχία της, στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Έτσι η οικογένεια Ανιέλι, θέλοντας να επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών τη «Βέκια Σινιόρα» έχει έναν και μοναδικό στόχο στο μυαλό της: Τον Πέπ Γκουαρντιόλα!

Διαβάστε περισσότερα για το θέμα στο photo story που ακολουθεί.

Σε άσχημη κατάσταση δείχνει η Γιουβέντους. Η ήττα-σοκ από την Βερόνα με 2-1 έδειξε πως η «Βέκια Σινιόρα» είναι αρκετά πιθανό να χάσει το φετινό πρωτάθλημα, από την εντυπωσιακή Ίντερ του Αντόνιο Κόντε.
Το κλίμα του Μαουρίτσιο Σάρι δεν είναι και το καλύτερο, με τον Ιταλό τεχνικό να χάνει και τελευταίους συμμάχους που είχε στο Τορίνο.
Ήδη η οικογένεια Ανιέλι, μαζί με τον Πάβελ Νέντβεντ καταστρώνουν τα πλάνα τους για άμεση αλλαγή της εικόνας της Γιουβέντους.
Ήδη υπάρχουν δημοσιεύματα για πιθανή επιστροφή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, όπως ο διακαής πόθος είναι ένας.
Και ακούει στο όνομα: Πεπ Γκουαρντιόλα! Η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου επιθυμεί τόσο πολύ να δει τον Γκουαρδιόλα στον πάγκο της ομάδας, που αναμένεται να του προσφέρει.. ό,τι θέλει προκειμένου να φτιάξει την ομάδα που ονειρεύεται!
Ο Γκουαρδιόλα έχει, πάντως, συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι και του χρόνου και οι Άγγλοι δεν ανησυχούν ότι μπορεί να το αθετήσει.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×