Γ’ Εθνική: Ορίστηκε η κλήρωση των πλέι οφ και πλέι άουτ του 8ου ομίλου

Επικυρώθηκε η βαθμολογία της κανονικής διάρκειας του 8ου ομίλου.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η διεξαγωγή των πλέι οφ και πλέι άουτ του 8ου ομίλου. Η βαθμολογία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στον κρητικό όμιλο επικυρώθηκε και η υποεπιτροπή της Γ’ Εθνικής όρισε την κλήρωση να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (13/2) στις 11:00 στα γραφεία της ΕΠΟ. Η ημερομηνία έναρξης των αγώνων σε πλέι οφ και πλέι άουτ αναμένεται να είναι στις 23/2.

Το πρωτάθλημα στον 8ο όμιλο ολοκληρώθηκε στις 26/1, με την Επιτροπή Γ' Εθνικής να αποφασίζει η έναρξη των πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή, να συμπέσει με τις τελευταίες έξι αγωνιστικές των υπόλοιπων ομίλων. Για τα πλέι άουτ, που έχουν 10 αγωνιστικές, δεν υπάρχει θέμα με τη διάρκειά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από την Επιτροπή Διοργανώσεων (υποεπιτροπή Γ΄ Εθνικής) ανακοινώνεται ότι η κλήρωση για το πρόγραμμα των αγώνων play-Off και Play-Out του 8ου ομίλου του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, θα διενεργηθεί την Πέμπτη 13.02.2020 και ώρα 11:00, στα γραφεία της Ε.Π.Ο. (αίθουσα Ε.Ε.).

Με βάση την Προκήρυξη της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2019 – 2020, δικαίωμα συμμετοχής στα Play-Off έχουν τα τέσσερα πρώτα σωματεία της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου που είναι τα εξής: Επισκοπής ΑΟ, Ο Γιούχτας ΑΟ Αρχανών, Ηρόδοτος ΠΑΣΑ και Πανακρωτηριακός ΑΟ. Δικαίωμα συμμετοχής στα Play-Out έχουν τα υπόλοιπα πέντε σωματεία της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου και είναι τα εξής: Αγίου Νικολάου ΑΟ, ΣΥΝΚΑ ΑΕΕΚ, Ατσαλένιου ΠΟ, Πόρου ΑΟ, Ρεθυμνιακός ΑΟ».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×