ΠΑΟΚ: Για την πρόκριση στο ΟΑΚΑ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Η μίνι προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το επαναληπτικό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε με προπόνηση στην Τούμπα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά», έχοντας το υπέρ του 2-0 από τον πρώτο αγώνα, θα επιχειρήσει να «σφραγίσει» την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού την Τετάρτη (12/2, 20:00).

Εξάλλου, στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ έχει δημιουργήσει τη δική του παράδοση, όσον αφορά το Κύπελλο, καθώς σε αυτό έχει κατακτήσει τα δύο τελευταία τρόπαια.

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα έχει στη διάθεσή του τόσο τους Φερνάντο Βαρέλα, Δημήτρη Γιαννούλη που προπονήθηκαν κανονικά μετά τα χτυπήματα που δέχτηκαν κόντρα στον ΟΦΗ, όσο και τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος έβγαλε όλο το πρόγραμμα, έκανε τεστ ετοιμότητας και μπήκε στην αποστολή. Η προπόνηση αφορούσε την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης και τις στατικές φάσεις. Εκτός πλάνων έμειναν οι Ζίφκοβιτς και Μάτος.

Μετά το τέλος το προγράμματος, ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές για το ματς με τον Παναθηναϊκό: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Σφιντέρσκι και Άκπομ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×