Λαμία: Με απουσίες για το… ριπίτ

Η αποστολή της Λαμίας για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Με τις πιθανότητες πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου να μην είναι με το μέρος της, η Λαμία θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Τετάρτη (12/2, 18:00). Βέβαια, οι Φθιώτες είχαν πετύχει την έκπληξη πέρυσι, αποκλείοντας τους «ερυθρόλευκους» στο Φάληρο και το ίδιο θα επιχειρήσουν και φέτος.

Το 0-0 του πρώτου αγώνα αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα της πρόκρισης και οι παίκτες του Άκη Μάντζιου θα τα δώσουν όλα για να επαναλάβουν το περσινό… θαύμα.

Η Λαμία ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία της και ο τεχνικός των «κυανόλευκων» αποφάσισε να δώσει ανάσες σε αρκετούς βασικούς παίκτες, ενόψει και του κρίσιμου αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Γι’ αυτό εκτός πλάνων έμειναν οι Θεοδωρόπουλος, Βύντρα, Μπεχαράνο, Δημούτσος, αλλά και ο Μπιανκόνι.

Παράλληλα, δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή ο Πλιάτσικας που ταλαιπωρείται από θλάση, και ο Τσούκαλος που είναι ακόμα ανέτοιμος. Στον αντίποδα, ο Επασί αναμένεται να κάνει ντεμπούτο, ενώ ο Μάντζιος υπολογίζει και τον Μπαχανάκ.

Στην αποστολή της Λαμίας συμμετέχουν οι: Κάχριμαν, Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βάντερσον, Μπάχανακ, Ασίγκμπα, Νιάσε, Βασιλόγιαννης, Νικολόπουλος, Σάλιακας, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Τιρόνε, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Σασί και Βιγιάλμπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×