Ολυμπιακός - Λαμία: Η ώρα και το κανάλι του επαναληπτικού

Θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας διεκδικούν Ολυμπιακός και Λαμία.

Οι δύο ομάδες έχουν αφήσει ανοικτούς… λογαριασμούς, μια και πριν από μία εβδομάδα, στην Φθιώτιδα, έμειναν στο «λευκό» 0-0. Έτσι, ο επαναληπτικός στο «Γ. Καραϊσκάκης», το απόγευμα της Τετάρτης (12/2) αποκτά μεγάλη σημασία, μια και ο νικητής θα βρεθεί στην επόμενη φάση και τα ημιτελικά.

Πριν από περίπου έναν χρόνο, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν γνωρίσει έναν σοκαριστικό αποκλεισμό από την Λαμία ή για να είμαστε ακριβείς, η ομάδα της Φθιώτιδας είχε πανηγύρισε μία μεγάλη πρόκριση σε βάρος του Ολυμπιακού, επικρατώντας 1-0 στον αγώνα ρεβάνς που είχε κι αυτός στο φαληρικό γήπεδο.

Οι Πειραιώτες και οι «κυανόλευκοι» αναμετρώνται και πάλι στα προημιτελικά του θεσμού. Το «συγκρότημα» του Πέδρο Μαρτίνς χρειάζεται μόνο τη νίκη προκειμένου να εξασφαλίσει το εισιτήρια για τα ημιτελικά του δεύτερου τη τάξει θεσμούς του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να… βολευτούν, πέραν από της νίκης και με κάθε ισοπαλία που θα έχει τέρματα, ενώ σε περίπτωση που η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρωθεί χωρίς γκολ, τότε αυτομάτως θα οδηγηθεί στην διαδικασία της παράτασης.

Η αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» είναι προγραμματισμένη να αρχίσει το απόγευμα της Τετάρτης (12/2) στις 18:00 και είναι το ματς που θα ανοίξει την αυλαία των επαναληπτικών στο Κύπελλο Ελλάδας. Η μετάδοση θα γίνει από τα κανάλια της Cosmote Sport και συγκεκριμένα από το δεύτερο αθλητικό κανάλι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×