ΠΑΟΚ: Τι συμβαίνει τελικά με Σαββίδη και Φορταλέζα – Πως επηρεάζεται ο ΠΑΟΚ (photos)

Πως έχουν διαμορφωθεί τα σενάρια για την αγορά της ομάδας στη Βραζιλία, από την οικογένεια Σαββίδη.

Πριν από μερικές εβδομάδες είχε δει το φως της δημοσιότητας, η πρόθεση της οικογένειας Σαββίδη να ασχοληθεί και με το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα από τη «χώρα του καφέ» ανέφεραν πως ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την αγορά ομάδας, με το σκεπτικό πως πρόκειται για μια… ατελείωτη δεξαμενή ποδοσφαιριστών, που πάντα φέρνουν έσοδα στα ταμεία.

Σχεδόν ένα μήνα μετά, νέες αναφορές έκαναν την εμφάνισή τους, τις τελευταίες ώρες με νέα δεδομένα για την υπόθεση του ιδιοκτήτη του «Δικεφάλου του Βορρά».

Διαβάστε περισσότερα στο photo story που ακολουθεί.

Πριν από σχεδόν ένα μήνα, βγήκε στη δημοσιότητα, η σκέψη του Ιβάν Σαββίδη να ασχοληθεί ενεργά με το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας.
Συγκεκριμένα, ΜΜΕ από τη χώρα της Νοτίου Αμερικής ανέφεραν πως στο στόχαστρο του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ βρίσκεται η Φορταλέζα.
Τώρα, νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Γιώργος Σαββίδης ετοιμάζεται να βρεθεί στην Βραζιλία στο τέλος του μήνα, προκειμένου να έχει επαφές με τους ανθρώπους του Βραζιλιάνικου συλλόγου, δεδομένης της επιθυμίας του πατέρα του να επενδύσει στην Φορταλέζα.
«Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει την Φορταλέζα και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Στο τέλος του μήνα, χάρις στις ενέργειας του ατζέντη Λεονάρντο Κορνατσίνι, θα γίνει μια συνάντηση ανάμεσα στον μεγάλο γιο του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ, Γιώργο Σαββίδη, για να θέσει τις βάσεις και να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της ιταλικής tuttomercato.
Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, η Φορταλέζα τερμάτησε στην 9η θέση του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×