Μπαρτσελόνα: Έτσι «θωρακίζει» την άμυνα (photos)

Το πήραν απόφαση στην Μπαρτσελόνα και παίρνουν παίκτη για την αμυντική γραμμή.

Μπορεί να πέρασε ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας την περασμένη αγωνιστική, εκμεταλλευόμενη την ήττα της Ρεάλ από τη Λεβάντε, η Μπαρτσελόνα όμως εξακολουθεί και αντιμετωπίζει προβλήματα στην αμυντική της λειτουργία.

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και ο ερχομός του Κίκε Σετιέ, «σουλούπωσε» κάποιες ανορθογραφίες, όμως τα μεγάλα προβλήματα στον τρόπο που αμύνονται οι Καταλανοί παραμένουν.

Έτσι, το πήραν απόφαση οι διοικούντες της Μπαρτσελόνα και αναμένεται να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, με τον «εκλεκτό» να έχει ήδη βρεθεί.

Για ποιον μιλάμε; Η απάντηση στο photo story που ακολουθεί.

Τι κι αν πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να προβληματίζει αρκετά με τις αμυντικές της επιδόσεις.
Ο ερχομός του Κίκε Σετιέν αντί του Ερνέστο Βαλβέρδε έφερε μια κάποια αλλαγή, χωρίς ωστόσο να βελτιωθεί θεαματικά η κατάσταση.
Σε πολλά παιχνίδια η Μπαρτσελόνα δέχεται... αστεία τέρματα
Ενώ αρκετές φορές, ο Τερ Στέγκεν έχει σώσει τους «μπλαουγκράνα» από την απώλεια βαθμών.
Έτσι, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα το πήραν απόφαση και κατέληξαν στον παίκτη που θα «θωρακίζει» την άμυνα.
Πρόκειται για τον 19χρονο αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό Ούγκο Γκιγιαμόν είναι η Μπαρτσελόνα από την Βαλένθια
Ο νεαρός έκανε το ντεμπούτο του στη La Liga με τις «νυχτερίδες» έχει γίνει στόχος των Καταλανών εδώ και αρκετό καιρό και αναμένεται να αποκτηθεί, με τον Κίκε Σετιέν να τον θεωρεί μια επένδυση για το μέλλον της Μπαρτσελόνα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×