Δήλωση-σοκ Μπενζεμά για Βαλμπουενά (photos)

Σοκάρουν τα λόγια του Καρίμ Μπενζεμά για τον Ματιέ Βαλμπουενά, με τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης να μην ξεχνά την κόντρα του, με τον άσο του Ολυμπιακού.

Φαίνεται πως καλά κρατεί η κόντρα ανάμεσα στον Καρίμ Μπενζεμά και τον Ματιέ Βαλμπουενά. Να θυμίσουμε πως πριν από έξι χρόνια είχε διαρρεύσει ένα sex tape, με τον άσο του Ολυμπιακού να καταγγέλλει πως δέχεται εκβιασμό από άτομο που την είχε στην κατοχή του.

Αργότερα, στην υπόθεση μπήκε και το όνομα του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, που φάνηκε πως γνώριζε τον εκβιαστή.

Όλα αυτά ηρθαν ξανά στην επιφάνεια, όταν ο Μπενζεμά έκανε live το βράδυ της Δευτέρας 23/3, στο Instagram απαντώντας σε διάφορα ερωτήματα.

Δείτε στο παρακάτω άλμπουμ τι απάντησε για τον Ματιέ Βαλμπουενά που πραγματικά σοκάρει...

Ήταν πριν από έξι χρόνια, όταν στον Μπενζεμά είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για συμμετοχή στον εκβιασμό του Βαλμπουενά με ένα ερωτικό βίντεο
Και φαίνεται πως ο φορ της Ρεάλ δεν ξεχνά. Ο Μπενζεμά απάντησε στις ερωτήσεις των φιλάθλων σε ζωντανή μετάδοσή στο instagram και εμφανίστηκε θυμωμένος στην ερώτηση σχετικά με τον άσο του Ολυμπιακού.
«Δεν ξέρω πού είναι ο Ματιέ. Πιθανώς κάπου στο βάθος της θάλασσας. Δεν ξέρω πού είναι» είπε.
«Σε αυτή την ιστορία, ο Βαλμπουενά ήταν το μόνο πρόσωπο που πραγματικά ήξερε τι συμβαίνει. Δεν είπε τα γεγονότα όπως ήταν» δήλωσε ο Μπενζεμά
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×