«Είμαι καλύτερος από Μέσι και Ρονάλντο» (video+photos)

Ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που θα μπορούσε να δηλώσει κάτι τέτοιο…

Το μεγάλο ερώτημα του σύγχρονου παγκοσμίου ποδόσφαιρου είναι το «Μέσι ή Ρονάλντο». Το ποιος από τους δυο σούπερ σταρ που μεσουρανούν στη σύγχρονη εποχή είναι ο καλύτερος, είναι κάτι που… βασανίζει τους φιλάθλους εδώ και πάνω από μια δεκαετία.

Αμφότεροι έχουν φανατικούς οπαδούς αλλά και φανατικούς… haters, ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι αντίστοιχοι σταρ του παρελθόντος που διαφωνούν ότι μιλάμε για τους κορυφαίους όλων των εποχών. Διότι πολύ απλά, υπήρξαν και… αυτοί.

«Δεν είναι λάθος μου, αλλά νομίζω ότι είμαι καλύτερος από Μέσι και Κριστιάνο, διότι όλοι τους συγκρίνουν μαζί μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ένας από τους μεγαλύτερους στην ιστορία. Ο μοναδικός, ίσως μαζί με έναν ακόμα, που θα μπορούσαν να το υποστηρίξουν αυτό… Διαβάστε λεπτομέρειες στο photostory που ακολουθεί και δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη…

Ελάχιστοι στον πλανήτη μπορούν να ισχυριστούν πως είναι καλύτεροι από Μέσι και Ρονάλντο...
Ένας εξ αυτών, πάντως, δίνει μικρό προβάδισμα στον Πορτογάλο σε δηλώσεις του...
«Σήμερα, ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος στον κόσμο, αν και φυσικά υπάρχει και ο Μέσι. Ο Κριστιάνο είναι όμως πιο σταθερός και ο Μέσι δεν είναι σκόρερ», σχολίασε...
Μιλάμε φυσικά για τον Πελέ που πρόσθεσε πως: «Δεν είναι λάθος μου, αλλά νομίζω ότι είμαι καλύτερος από Μέσι και Κριστιάνο, διότι όλοι τους συγκρίνουν μαζί μου»!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×